Hatalmas ziccert hagy ki az LMP, ha nem áll be egységesen a főpolgármester-jelöltnek bejelentkező Puzsér Róbert mögé, ezzel ráadásul felrázhatnák a politikát – ezt írta a párt országgyűlési képviselője, Ungár Péter egy belső levélben, amiben azt is felveti: Puzsér támogatása lehetne az alap a Jobbik-LMP együttműködéséhez is. Szerinte a pártot az húzná ki a gödörből, ha a radikalizálódó hangnem helyett a mérsékelt, visszafogottabb stílushoz térnének vissza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én eddig azt hittem, hogy ez a Puzsérozsdi vicc. Bírom ezt a Puzsért, na de Budapest első embere lenne??? Az azért nekem egy rossz vicc.
Yoda69
Ezert fog siman nyerni sarlos megint. puzser es az elempe jol egymasra talalt. Az elempe mar elintezte a 2/3-ot a fideSSnek, most rendbe teszik nekik sarlost.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.