Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a férfit, akit szerda este ütött meg egy 16 éves fiú a budapesti Széna téri villamosmegállóban. A kaposvári fiú előbb összeszólalkozott az utastársával, aztán amikor a Széna téren leszálltak, úgy megütötte a férfit, hogy az beverte a fejét a korlátba, aztán tompítás nélkül a betonra zuhant. A rendőrök perceken belül kiértek a helyszínre, és elfogták az elkövetőt.

Kegyetlen: ököllel verte le egy 16 éves srác a villamos utasát a II. kerületben – a férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba

Fotó: Pixabay cco

A police.hu közlése szerint a 16 éves kaposvári fiú szerdán este Budapest II. kerületében a villamoson utazott, ahol szóváltásba keveredett egy másik utassal. A Széna téri villamosmegállóban szálltak le, ahol a 16 éves fiú ököllel megütötte a férfit, aki ennek következtében beverte a fejét egy korlátba, majd azt tompítás nélkül a betonba ütötte.

A fiú ezután felszállt a villamosra, ahol két utas visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei a helyszínen perceken belül elfogták az elkövetőt, akit a BRFK Nyomozó Főosztályénak munkatársai gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A fiú beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A férfit a mentők a helyszínről életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Forrás: Blikk, Index

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@görbetükör: Már zihálhattak a rendörök a hajléktalan hajkurászásba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Hát de miért, ha már verte, akkor hogy ököllel verte az teljesen normális. Kegyetlen az lett volna, ha mondjuk egy stoptáblával veri vagy egy fém jegykezelő automatával... ököllel verés nem kellemes nem kedves, de ha már valaki úgy dönt hogy ver, akkor legalább már hadd verjen ököllel... nemde?
maci0427
Nagyon keveset tudunk erről az esetről is mint általában máskor , így nem lehet állást foglalni sem ! -- Le kellene írni azt, hogy ki volt ez + az , mi volt az előzmény, ki kezdte, milyen céllal , név , fénykép stb !
maci0427
@csak úgy...: nem tudjuk azt, hogy ki volt ez meg ki volt az ! Név - fénykép - előzmény...
csak úgy....
@maci0427: de azt tudnom kell,hogy ha egy "genya cigó" ,attól te boldogabb és kielégültebb...
sokszor azon gondolkozom,ha cigó lennék,hogy viszonyulnák magamhoz,-hozzátok...
Grafix69
A helyszínen fejbe lőni , aztán kész .
maci0427
@csak úgy...: -- Nem értem a beírásodat, de nem is ez a lényeg ! Akik bűnöznek azoknak tegyék ki mindenhová a pofáját és írják ki a nevét , legyen az bárki is ! Ezt egy két esetben teszik csak meg ! Az meg, hogy cigány vagy nem, már sokszor előreborítékolható és utólag be is bizonyosodik ! De az is lényeg, hogy ezt is tudjuk ! Több okból is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.