A napsütés mellett helyenként már eső is lehet, és némileg a meleg is mérséklődik a hosszú hétvégén. A maximumok egyre inkább 20 fok alatt alakulnak majd – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, szórványosan várható eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-12, a legmagasabb hőmérséklet 16-21 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett, helyenként lehet kisebb eső, zápor. Szombaton még élénk, néhol erős lehet a szél. Vasárnap már nagy területen megerősödik a szél, amely néhol hordhatja a port látásromlást okozva. A leghidegebb órákban szombaton 4-10, vasárnap 3-9 fok lehet. A nappali maximumok szombaton 17-21, vasárnap 11-16 fok között alakulnak.

Hétfőn napos időre lehet számítani. Csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 7, a maximumhőmérséklet 13-18 fok között várható.

Kedden, október 23-án gyakran lesz erősen felhős az ég, szórványosan várható eső, zápor. Az északi országrészben erős, néhol viharos lehet a szél. A leghidegebb órákban 2-8 fok lehet. Napközben 11-16 fokig melegszik a levegő.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Kedves firkász! Hányszor mondjuk még el, hogy Magyarországon nincsenek indiánok - csak vénasszonyok!
papa.49
@vacsi: Végül is nincs min csodálkozni október második fele van ilyenkor már szokott ilyen idő lenni ...
Az én tököm is tele van ezzel az Amerika majmolással !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.