"Ez nem kacsa?" - kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Lázár János azt javasolta, ne dohányozhasson, akinek megmaradt a lakástakarék állami támogatása.
Ugye, jól értem?
Eladott Ország
Mindentudó János olyan ötlettel állt elő, amivel szinte biztosan nem találkozhatunk máshol Európában. Ebben a piciny, teljes Európát megvédő keresztény országban, ahol minden probléma megoldása annak betiltásában rejlik. Nincs ez másképp a dohányzás esetében sem, amit Lázár olyan szinten kíván megreformálni, ami talán még Rogán feltaláló Antalnak sem jutott volna eszébe.születnek, Magyarországon ne vásárolhassanak dohányterméket
Szerinte ha máshogy nem lehet elérni a tiltást, akkor alaptörvénybe kell azt iktatni. Lázár János megoldja. A dohányzás persze valós probléma, ezzel vitatkozni értelmetlen lenne, azonban az, hogy a problémát ilyen formán próbálja megoldani valaki, minden bizonnyal unortodox. Hogy a jó fenébe lehetne megtiltani egy bizonyos embercsoportnak, hogy ne vásárolhassanak dohányterméket? Milyen jogon? Lázár Jánosnak úgy tűnik megtetszett az, hogy sikerült a hajléktalanságot betiltani, így gondolt egyet és a dohányzás betiltásával állt elő. Eredeti ötlet, az egyszer biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.