A felvidéki Paraméter a Nový Časra hivatkozva azt írja, hogy öngyilkos lett az a férfi, akiről szeptember közepén fantomképet adott ki a szlovák Speciális Ügyészség azzal, hogy a februári nagymácsédi újságíró-gyilkosság idején a közelben tartózkodott, és segítheti a nyomozást.

Öngyilkos lett a Kuciak-gyilkosság miatt őrizetbe vett férfi

Fotó: ujszo.com

A lap szerint Roland R. az egyik gyanúsított, Miroslav M. barátnőjének a fia. Édesanyja talált rá a házuk padlásán felakasztva.

Sajtóinformációk szerint a fantomkép közzététele után a gyilkosság gyanúsítottjai kommunikálni kezdtek egymással, ez pedig még inkább megerősítette a rendőrök gyanúját. A 24 éves férfi az ügyészség felhívására nem jelentkezett, szeptember végén őrizetbe vették, de másnap el is engedték.

(24.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ugy latszik, mar nekik is van egy poltpetyajuk... Elfogjak a gyanusitottat, de nehogy az antidemokrata vezetokre valljon, szepen haza is engedtek...
Ugy latszik, igaz a mondas: a sajat lelkiismerete elol senki sem menekulhet.
Nagyon remelem, hogy meg fogjak talalni az elkovetoket, mielobb...
Lepényleső
Volt már hasonló,ahol pl;az olajszőkítés kapcsán kerültek szóba "prominensek",ott az öngyilkosságok száma megnövekedett,a tanúk,de még a nyomozók körében is?
Eriksson
@karma1: 04:14
Amit írsz, az egy konteo, mert csak arról van szó, hogy kihallgattak valakit, aki a közelben tartózkodott és segíthette volna a nyomozást. Mivel nem jelentkezett, elkapták, bevitték, kihallgatták. Jól megdolgozták, hogy most aztán adjon elő mindent amit tud. Aztán elengedték.

Ez meg egy másik konteo: Mégiscsak kapcsolatba hozható a gyilkossággal. Hatalmas nyomás nehezedett rá a kitervelők részéről. Ha köpött, ha nem.
S ha netalántán köpött, akkor jobbnak látta, ha maga végzi be a dolgot. Vagy segítettek neki.
karma1
@Eriksson: Nagy valoszinuseggel et mi sohasem fogjuk megtudni...
Eriksson
@karma1: Valószínűleg nem, mert a legmagasabb körökig érnek a szálak. Lemondott Fico miniszterelnök, lemondott Kaliňák belügyminiszter, lemondott Maďarič kulturminiszter. A kormányválsággal kapcsolatban valami olasz maffiát is emlegettek.
dr. prédikátor
Segítettek neki átdobni a kötelet a gerendán, utána meg a hurkot segítették a nyakára!!! Ez már csak így szokott lenni!!!
görbetükör
Aztán majd kiderül, hogy mégsem ő volt.
Manapság a világban sosem az elkövető bűnhődik. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.