A férfi azt állítja, koholt vádak alapján szüntették meg jogviszonyát. Tagja egy ellenzéki párt helyi szervezetének, amit szerinte kórház nem nézett jó szemmel. Ez állhat kirúgása hátterében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Shikari: Neked is el lehet menni!!! Tudod hová???Mekk tibi!!!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:09
A csalással szavazó cigány meg ukrán tezsvíreidre gondolsz,román cigány.
Iszkiri neked vissza romániába a putriba,szaros seggű idióta.
kulabombaafityiszre
@Shikari: Látod ez tényleg igaz,én a számat többek között evésre használom,te viszont román cigány,a vezéred seggének tisztítására.Ez van.Nekem a paprikás csirke,neked meg egy nagy darab szar a vezéredtől.Jó étvégyat,hozzá román cigány.
simmering73
A fene enné meg ezt az illiberálfasiszta csótányt, hogy ennek semmi dolga, minthogy itt ugasson a propin? Ennek a féregnek se munkahelye, se családja? Mondjuk utóbbin nem csodálkoznék.
Aki Én
Diktatúra, kritikus hangok elhallgattatása. Illiberalizmus, amit ez a teleszart kretén @Shikari: imád, mert egy aljas hazaáruló propagandista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.