Miközben tíz minisztériumból hat nem foglalkoztat külön kommunikációs tanácsadókat és szakembereket, az erőforrásminisztériumban csak a miniszternek három beszédírója van, de még a kultúráért felelős államtitkár sem maga írja a szövegeit - derült ki az érintett tárcák hvg.hu adatigényléseire küldött válaszaiból. Az agárminiszter beszédeit a köz-, illetve kormánymédia két ismert alakja írja havi közel fél-fél millió forintért, miközben gyanúból az is bizonysággá erősödött, hogy az Emmi szándékosan packázik a "nem baráti" újságírókkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hogy tudna beszédet írni nincsenek saját gondolatai sem !!!
papa.49
Hogy tudna beszédet írni nincsenek saját gondolatai sem !!!
kisrigó
Szánalmas, hogy három beszédírótól ilyen ötletek születnek! Jó kis állás, felelősségvállalás nincs, egyébként is a miniszter mondja el. Különben ennyi erővel egy jó orgánumú színész is felolvashatná a szöveget. Amúgy hány "tanácsadót" fizetünk, hisz alapból ennyi feladatot egyetlen ember sem tud ellátni! Sajnos, a hatalomnak az az érdeke, hogy minél nagyobb legyen a káosz, felelősség vállalás nincs!!
csipetke
Tényleg sz@rnak el pénzt ilyesmire?Káslernek mindjárt hármat is az adóforintjainkból?Ahogy olvastam,ez az ember orvosnak se volt jó,és ahogy láthatjuk,miniszternek se.Irtó jó érzékkel veszi körbe magát orbán hülyékkel,és félhülyékkel,így talán ő okosabbnak tűnik,de el kell szomorítanom,ez nincs így.
csipetke
@papa.49: A fidesznél nem kitétel a saját gondolat,sőt káros.Majd orbán elmondja a bagázsának,hogy mit gondolhatnak,és mit tehetnek.Ezért lett az országból ekkora kupleráj..
anima
Késler Miklós saját gondolatai (írta: Kovács István)
papa.49
@csipetke: Akinek ott ,,saját gondolata,, van az nem eszik meg ott sok sót !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.