Óriási változás előtt áll Magyarország egyik legfelkapottabb turistacélpontja, a budapesti Gellért-hegy, bár erről a közvéleményt eddig semmilyen módon nem tájékoztatták. Lényegében hónapokkal ezelőtt elkezdődött a hegyre tervezett sikló kivitelezésének előkészítése, amelyről én is csak a környéken dolgozó munkásoktól értesültem, és hosszas egyeztetés után a beruházók is megerősítették.

Forrás: g7.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azért az elég érdekes, hogy egy maréknyi érdekcsoport azt tesz a fővárossal, úgy változtatja meg a főváros központjának arculatát, mint a saját nappaliját. Ok, hogy 2004 óta téma, de most kezdték el titokban.
Erről miért nem kérdezik meg az emberek véleményét?
Éppen tegnap idézték Kossuthot:
"mindent a népért, mindent a néppel együtt, semmit a nép feje felett"
Aki Én
@Shikari: ...menj már az anyádba te buta féreg!!!
Aki Én
@Shikari: ...menj már az anyádba te buta féreg!!!
Sziszifusz
@Aki Én: 12:15
Hagy a f... ba ezt a köcsög Shikarit !
Magyarországon nincs olyan ember aki ezt elvakult férget képes lenne meggyőzni arról, hogy mennyire visszataszító aljas munka amit művel.
Miközben tudja, hogy legtöbbször nincs igaza, élvezi azt hogy másokat kihoz a sodrából és eközben magában röhögcsél. Esetleg, ha mégiscsak hisz abban amiket itt össze-vissza irkál , akkor az a kóros elmeállapotának meggyőző bizonyítéka.
Egy szó mint száz, kért az energiáért, amivel reagálnánk böfögéseire.
Aki Én
@Sziszifusz: Ez így igaz. De néha jó elküldeni a ...ba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.