Egy órás volt az első per, amit egy fővárosi hajléktalan ellen indítottak, életvitelszerű utcán élés miatt. A férfi a Nyugati téri aluljáróban aludt, 16-án néhány óra alatt összeszedte a 3 figyelmeztetést, másnap megkapta a negyediket is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egy hajléktalan honnan értesülhetne az új törvényről? Na, meg ha értesül is.
Nem lennék annak a bírónak a helyében, akinek most ilyen ügyekkel kell foglalkoznia. Elítélni olyan embereket, akik amúgy is a társadalom legalján vannak, sokszor betegek, idősek, kiszolgáltatottak, és pusztán azért elkövetőkként kezelni, mert sokszor önhibáján kívül belekerült egy kiúttalan élethelyzetbe.
Szóval ez szép és nemes dolog kereszténydemokráciában.
dr. prédikátor
@Shikari: Téged hányszor figyelmeztettünk hogy hülye vagy??? mégis azóta is ide jársz böfögni a hülyeségeidet!!! mekk tibi!!!
Aki Én
@Shikari: Téged is már többször figyelmeztettünk, így debilség azt képzelni, hogy nem tudod mit teszel. Te hazaáruló féreg!!!
wpym
És később mi lesz? Leültetik? Legalább tető lesz a feje felett.
Pálinkás Pál
Azért az is szemen köphetné magát aki ilyet elvállal a bíróságon..haq senki nem cvsinálná,megfeneklene a narancsos "fasizmus"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.