Czeglédy Csaba ellen fegyelmi vétség okán folytatódik az előzetes letartóztatása alatti vegzálások sora. Állítólag létezik olyan passzus a börtön házirendjében, amelyik szabályozza a borosta hosszát! Túl sok könyv, borosta, mi jön még? A hvg.hu írta meg, hogy nemrég fegyelmi fenyítést kapott Czeglédy Csaba, amiért megsértette a zárka- és körletrendet: az engedélyezettnél 47 darabbal több könyv volt nála a cellájában

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
engen Czeglédy borostája nem zavar,biztos jól áll neki... Ae nagyon zavar,hogy a miniszterelnök tróger módon felöltözve,zsebreb...tt kézzel megy nemzetközi eseményekre
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Pegero: Azért több mint egy év alatt már illene egy "rendes vádat" - ami ha billegve is, de esetleg megállna - kitalálni .
CsipkeRózsa
@Pegero: Igazad van, a sokmilliárdos piszkos pénzeket kellene előbb kivizsgálniuk.
CsipkeRózsa
@Pegero: Erre mondtam, hogy igazad van: tegnap, 19:23

A 2. pontod, hogy vannak fontosabb dolgok, mint Czeglédy piszkos kis pénzügyei. Erre válaszoltam, hogy előbb a sokmilliárdos piszkos...
Nessy
@CsipkeRózsa: Ameddig Polt a főügyész, erre még véletlenül sem kerülhet sor! Kivéve, ha valakire kiadják a kilövési engedélyt Orbánék!
Mit vársz, amikor azok hozzák a törvényeket, azok döntenek, akik milliókat, milliárdokat lopnak!
advocat
Az Alaptörvény (vagy mi franc) biztosítja a művelődéshez való jogot. Az meg vonatkozik az el nem ítéltre is. Szerintem. Alkotmánybírák? Hallgatunk?
Desischado
Én a helyében Strasbourghoz fordulnék. Világos mint a nap, hogy ez mind csak ürügy a szivatáshoz. Sokat tud, ezért akarják kikészíteni. Remélem, nem sikerül nekik! Kitartás, Csaba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.