Czeglédy Csaba ellen fegyelmi vétség okán folytatódik az előzetes letartóztatása alatti vegzálások sora. Állítólag létezik olyan passzus a börtön házirendjében, amelyik szabályozza a borosta hosszát! Túl sok könyv, borosta, mi jön még? A hvg.hu írta meg, hogy nemrég fegyelmi fenyítést kapott Czeglédy Csaba, amiért megsértette a zárka- és körletrendet: az engedélyezettnél 47 darabbal több könyv volt nála a cellájában

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
engen Czeglédy borostája nem zavar,biztos jól áll neki... Ae nagyon zavar,hogy a miniszterelnök tróger módon felöltözve,zsebreb...tt kézzel megy nemzetközi eseményekre
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
A borosta hosszát? Lemérték?Tényleg mit találnak még ki?
Ludmilla
engen Czeglédy borostája nem zavar,biztos jól áll neki... Ae nagyon zavar,hogy a miniszterelnök tróger módon felöltözve,zsebreb...tt kézzel megy nemzetközi eseményekre
kereső
@Ludmilla: most épp. állitólag! 1 millás öltönyben feszit. Miért nem látszik rajta? Ki tudja?
Nessy
Ezen már tényleg vagy sírsz, vagy nevetsz, esetleg kétségbe vonod a bv. vezetőinek, és feletteseinek elmeállapotát! Feltételezem, hogy egy jól kigyúrt gyilkossal ezt nem adnák elő!
kisrigó
Tulajdonképpen most hol tart az ügy? Egyáltalán történik valami ebben az ügyben, vagy csak Czeglédy vegzálása? Még szerencse, hogy nem követhetik a kormány nagy keleti barátainak a példáját, egyenlőre!
solidedge
Ha Czeglédyvel ez történik, bele sem merek gondolni mi lesz Orbán vejével Tiborczal. :)
Nessy
@Pegero: Azért több mint egy év alatt már illene egy "rendes vádat" - ami ha billegve is, de esetleg megállna - kitalálni .
CsipkeRózsa
@Pegero: Igazad van, a sokmilliárdos piszkos pénzeket kellene előbb kivizsgálniuk.
CsipkeRózsa
@Pegero: Erre mondtam, hogy igazad van: tegnap, 19:23

A 2. pontod, hogy vannak fontosabb dolgok, mint Czeglédy piszkos kis pénzügyei. Erre válaszoltam, hogy előbb a sokmilliárdos piszkos...
Nessy
@CsipkeRózsa: Ameddig Polt a főügyész, erre még véletlenül sem kerülhet sor! Kivéve, ha valakire kiadják a kilövési engedélyt Orbánék!
Mit vársz, amikor azok hozzák a törvényeket, azok döntenek, akik milliókat, milliárdokat lopnak!
advocat
Az Alaptörvény (vagy mi franc) biztosítja a művelődéshez való jogot. Az meg vonatkozik az el nem ítéltre is. Szerintem. Alkotmánybírák? Hallgatunk?
Desischado
Én a helyében Strasbourghoz fordulnék. Világos mint a nap, hogy ez mind csak ürügy a szivatáshoz. Sokat tud, ezért akarják kikészíteni. Remélem, nem sikerül nekik! Kitartás, Csaba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.