Jövőre a légierő fejlesztésével, valamint a katonák személyes ruházata és fegyverzete megújításával folytatódik a haderőfejlesztés – mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter a közmédiának.\n\nA cél egy erős, ütőképes honvédség megteremtése, ami csak jól kiképzett katonákkal és korszerű technikával lehetséges – idézte Benkő Tibort az MTI. 2019 elején beindul a magyarországi kézifegyver-gyártás, így jövőre minden magyar katona kezébe magyar gyártású fegyver kerül.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon rákaptak a Fiuk a repkedésre

A nagyzási hóbort és a rettegés mellett újabb ok is van a „haderőfejlesztésre”

A derék hadügyér nyilatkozta a minap, hogy „A cél egy erős, ütőképes honvédség megteremtése, ami csak jól kiképzett katonákkal és korszerű technikával lehetséges ”. Aminek a részeként újabb helikopterek érkeznek, aminek akár más céljai is lehetnek, mint a Rogán család egyensúlyának megteremtése! =))
Azonban – miközben a harci gépeknek nem telik az üzemanyagára sem – most „a két A319-es csapatszállító repülőgép után (a Dassault Falcon 7X típusú kisgépről nem is tett említést) tervezik kisebb futárgépek, illetve nagyobb, harci technika mozgatására is alkalmas szállítógépek beszerzését”!
Ami igen hasznos volt, hisz jól bevált ilyen vagy olyan családtagok ilyen vagy olyan utaztatásában. Ami pedig az újakat illeti:
a kisebbek jó szolgálatot tehetnek, ha valamelyik oligarcha elszemtelenedik és mégis kér valamit cserébe a meccsre való private-lift –ért,
a nagyobb meg logikus, hisz Őfenesége túlsúlyát már a 319-esek sem bírják! =)) Nem is beszélve róla, hogy mi van, ha az egész család együtt akar utazni!
Qqberci
" minden magyar katona kezébe magyar gyártású fegyver kerül."

Számszeríj?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.