"A néma forradalom" című német film a magyar nézők számára is szenzáció. A rendező, Lars Kraume nagyon érdekes dolgokat mondott a fogadtatásról a Népszavának. A film Németországban “jó kritikákat kapott, illetve megnézték háromszázezren. Aztán mennyi lakosa is van Németországnak? Nyolcvanmillió? Akkor már nem olyan fényes ez a szám” – mondta Kraume

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Micsoda egybeesés!
.
Az ország egyik falvában SEBET EJTVE az anyaföldön, felépül egy újabb monstrum, na nem az építtető lóvéjából, azoktól elsíbolva, akik ugyanolyan ÜLDŐZETTEI lettek, a HONTALANOK a REGNÁLÓ REZSIMNEK, mint az utolsó világháló "más vallásúak" azzal a felkiáltással, hogy ÍGY KELL EZT CSINÁLNI PUPÁKOK"!
.
Nézzük csak:
.
------ Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc nyitotta meg az új felcsúti sportközpontot
www.youtube.com/watch?v=3d-8q9KqTJ0&t=138s
.
Szokatlan szlenggel emlékezve ÖCSI BÁCSIRÓL, akinek még a relikviái sem a SPORT MÚZEUMBAN tekinthető meg, hanem ott, ahol SEMMI HELYE NEM LENNE!
.
Mindez csak CSEPP a felcsúti "falusi gyerek" gyűjteményében, az akadémia micsodájának még arra is fut ideje, hogy un. "felcsúti" állami segítséggel:a KÖZVAGYONT sem tartják (finoman szólva) tiszteletben:
.
Közzététel: 2018. júl. 23.
---- Lenyűgöző drónfelvételek a Mészáros-birodalom legértékesebb szerzeményeiről
www.youtube.com/watch?v=8vvuI7GgxxY
.
Amellyel egy időben NEM TEREMTVE MEG A FELTÉTELÉT a hontalanok élethelyzetének megoldását illetően MARATONT FUTNAK, ha tudnak a legyengült, kisemmizettek az ismert módon (külön fürdés, étkezés, éjjeli menedékhely, etetőhely) az ÉLETÜKÉRT!
.
Szégyen, hogy tűri a társadalom EZEKNEK a hatalom, és pénzéhes PUKÁKOKNAK a KÖZVAGYON ZABRÁLÁSÁT, nem is akármilyen státuszban KALÓZKODVA!
,
. --- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hog...
.
---- Ebből tényleg rendszerváltás lett
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-...z
.
Miközben a NARANCSKÖDDÉ vált EU-s lóvébúl már legalább MEGKÖZELÍTHETTE "volna" az ország az EU életszínvonalának átlagát, ha EZEK nem adták volna azt amit a nyakuk tart, nem JÁTSZANÁK a Csekonics bárót, a politikába csupasz alféllel ÉRKEZVE 30 évvel ez előtt!
.
Meddig merészelnek EZEK elmenni! És még van, ha van 3,5 évük a zabráláshoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.