Novemberben prémiumot fizet az állam a nyugdíjasoknak, az extra összegek kifizetésére a gazdaság jó teljesítménye adja meg a pénzügyi alapot - mondta a Magyar Időknek Tállai András.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mekkora szemétség ez is! Gondoljatok bele! Míg Orbán saját gyermeke megvásárolhatta az ország egyik legszebb kastélyát a Turait és milliárdos állami támogatással újíthatja fel magának, addig a többi gyermektől évi 72 ezer forint támogatást is sajnál, holott a 30% támogatásból a 27% áfával gyakorlatilag szinte minden forint vissza is került hozzá de neki kell még ez a bőr is az emberekről, mert alig" 400 cége van még a teljes országot és a teljes gazdasági szférát behálózva a 3 strómanján keresztül!
Annak a büntetésnek, amit ez a maffiózó érdemel, nagyon súlyosnak kell lennie!
karma1
Ezt a hirt majd december 1-en ujra targyaljuk, vagyis annyit igergetett mar a puhos, amit nem tartott be, (ez is nyugodtan belephet ezek soraba), szoval majd akkor terjunk vissza a hirre, amikor mar KEZBESITETTEK MINDEN NYUGDIJASNAK a nyugdijpremiumot...
Addig ez semmi mas, mint egy rogan-habony-fele propaganda lufi, celja a tomegek lenyugtatasa oktober 23-a elott.
solidedge
Nos kedves kisnyugdíjasok. Annyi szűk esztendő után végre fellélegezhettek, vége a nélkülözésnek. Ha majd szavaztok ne felejtsétek, hogy ki volt az a bőkezű jótevő aki közpénzből adott nektek bő 10 kg petrezselyemre (1600 Ft/kg) valót!
kereső
@solidedge: tegnap megyeszékhely piacon vásároltam-na,jó vettem két szál petrezselymet,meg répát,krumplit -a 2,7%-os inflációs áron.Sorstársam kérdi a kereskedőt: mennyi lesz a petrezselyem ára a télen-mert úgy hallotta nagyon kevés termett?-kereskedő:nem tudom, de hogy ennél sokkal drágább lesz,az biztos.Meg majd hoznak be külföldről,hogy meg tudjanak venni egy levesre valót a népek.
solidedge
@kereső: Az ár mellett ott lesz, hogy OTP hitelre is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.