Gyakorlatilag két nap alatt kihúzta a szőnyeget az egyik legnépszerűbb befektetési forma alól a Fidesz. Megpróbáljuk összefoglalni, hogy ez miért történt és mi lesz ezután a lakástakarékokkal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@mackoka46: meg egyébként is igaza volt Simicskának: ócska g... trógerek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ezek píteni "csak" a saját körüknek képeSSek, az alattvalók pedig le vannak melléktermékezve általuk/lik!
.
Emlékezzünk:
.
A rendszerváltás után privatizálták a tanácsi lakásokat, amikor a bentlakók 30-40%-ot lihegtek ki, ha tudtak, a LEPUSZTULT lakásokért. Társasházak alakultak az ismert módon, a LAKÁSKASSZA kíváló konstrukció lévén tette lehetővé a tházak gépészeti, homlokzati, tető egyéb felújítását, miközben a tház "is" takarékoskodott.
.
Meggondolta magát az az "ÁLLAM BÁCSI", aki zsibizésből brilliáns, hiszen amir fölgyütt pöstre szerencsét próbányi kiutaltak neki a Fc. városban egy tanácsi lakást, és mit ád a NÉP--től már rövidgatyás korában 1993-ra a Svábhegyi urinegyedbe HARCOLTA FEL magát irdd, és mondd HATVANHÁROM MILLIÓÉRT, Mibűl? A 32.500 Ft-os parlamenti képviselői tiszteletdíjából???!
.
Ezt csinyája utána bárki, aki "tiszteSSégeSS:
.
------ FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
Miért, miért?
.
Ennyi ZSIBIZÉS után, előtt, mögött ÉG AZ ÁLLAMHÁZTARTÁS, és közben NEM ÁLLNAK LE, hanem örülhetünk, ha a melléktermékes gatyánkra nem vetik ki "csuti módra"a há-lójukat!
.
Ez csak a kezdet! Van még, HA VAN 3,5 évük!
tudode
@tudode: .
Jav.
.
Ezek építeni...(...)
anima
@tudode: Most ezt tényleg kijavítottad?
Nem kell!
Itt értelmes, intelligens emberek kommentelnek - kivéve a tudjuk kiket -, akik tisztában vannak vele, hogy az emberek hibázhatnak, és pár betű ide vagy oda nem számít.
tudode
@anima: .
Igazad van, csak amikor visszaolvastam, a LEOKÉZÁS után vettem észre azt, hogy időnként még rosszul is ragozik, mert PIPÁS VAGYOK ezekre a TUDJUK KIKRE, akik az atyaúristennek nem KÉRNEK ELNÉZÉST a társadalomtól, mivel úgy visszaélnek azzal, amely még a LAI-KUSOKNAK is feltűnik, hogy hülyének néznek bennünket!
papa.49
Mert ÜRES A KASSZA !!!
Minden fityingre szükség van, és egyébként is hamarosan szőnyegszéle lesz térdepelve a csutikreténnek a DÁCSÁBAN a paksi pénzek ELFOLYÁSA MIATT !!!
CsipkeRózsa
Helyette majd kitalálnak egy olyan takarékot, ami az állam által működik, ahova ki lehet nevezni egy újabb közelit, ahonnan le lehet nyúlni közpénzt is. És különben is, spórolniuk kell, mert a közelgő választások kampánya sokba kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.