Az 53 éves L. Tibor megölte szállásadóját Komorón február 8-án. A férfi részletes beismerő vallomást tett.

Egyik hozzátartozója jelentette be egy 61 éves komorói férfi eltűnését a Záhonyi Rendőrkapitányságon 2018. március 1-jén. A rendőrök 2018. március 5-én

találtak rá holtan az eltűnt személyre a lakóházához tartozó nyári konyha pincéjében. Megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A nyomozás adatai szerint a férfit L. Tibor 53 éves komorói lakos ölte meg, akit alig egy éve fogadott be otthonába. A rendőrök a feltételezett tettest a helyszínen elfogták, majd előállítását követően emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A férfi részletes beismerő vallomást tett.

Elmondta, hogy 2018. február 8-án a tulajdonost a nyári konyhában előzetes szóváltást követően

egy szögvassal többször fejbe ütötte, majd a holttestet a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Cikk- és címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(Police)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem kellenek ide MIGRÁNCSOK!
.
A kilátástalanság, bizonytalanság következtében a mentálisan kiherélt BENNSZÜLÖTTEK hirtelen felindulásból ÖLIK EGYMÁST, mint a répát, belejátszik ebbe az állandó verbális HÁBORÚS propaganda is, amelyet a NAKI terjeszt magáról, és tsai-ról való ELTERELÉSI HADJÁRATKÉNT!
Lepényleső
Morbid; Szöges ellentét alakult közöttük,nem tudták eldönteni.- Soros bérenc melyikük?
papa.49
Stílszerűen ,,szögvas, lakatos )))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.