Óriási a munkaerőhiány, nehéz helyzetben vannak az éttermek: nehezen találnak felszolgálót, pultost vagy szakácsot. Nem véletlen, hogy van olyan vendéglő, ahol nem elvárás az sem, hogy a leendő munkavállalónak legyen tapasztalata. Igaz, a kezdők nem is keresnek annyit, mint a tapasztalt munkaerő. Találtunk olyan hirdetést, ahol a szakács-konyhafőnöknek havonta 600 ezer forintot fizetnek.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@CsipkeRózsa: helló helló csiplerózsa. Én vagyok. valaki szép kis trolllokdást végzett a nevemben, nem kellett volna felfednem hogy fórumozom :( Azért itt vagyok, bár több héten át beteg is voltam. Még az emailemet is meghekkelelték, maguk egyes vírusirtók is megteszik ezt. MostPolitikusnak sem kell képesítés, politikusnak sem kell, teljesen kvittek nemde? Hiányzott a fórum...
CsipkeRózsa
Remélem meggyógyultál, és többször is láthatunk.
Commenter
@CsipkeRózsa: köszönöm. lassian gyógylgatok, kimerültség kialvatlanság, abroncsos fejfájás, cicám súlyos mérgezése, teljesen ki vagyok merülve. A laptop összeomlása.Az emailfiókom szétroncsolása. Kicsit sok volt, de igyekszem majd jövögetni, szépen adódnak topikok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.