A nyugdíjasok aktivitása órási energiaforrást jelent Magyarországon - ezt mondta a Debrecenben rendezett Kárpát-medencei Nyugdíjas Találkozón Kósa Lajos országgyűlési képviselő csütörtökön. Az idősek napjához kapcsolódóan 20 éve rendezik meg ezt a találkozót. Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő köszöntő beszédében azt mondta, órási erőforrást jelentenek Magyarországon a 65 év felettiek. A gazdasági erősödésének köszönhetően pedig idén is tud a kormány nyugdíjprémiumot fizetni. Hozzátette, az idősek tapasztalata és aktivitása a munkaerőpiacon is hatalmas lehetőséget jelent - Attól még, hogy valaki idős, lehet neki, ha akarja, dolga, felelőssége, aktivitása, ezért teremtettük meg a nyugdíjas szövetkezetekkel azt a helyzetet, hogy aki akar az, nem kötelező, tudjon aktív lenni – emelte ki Kósa Lajos.

Forrás: dehir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Igazat mond? Valamikor még azt javasolta, hogy a nyugdíjasok ne szavazhassanak, most már így megokosodtak az idősek?
tudode
Mi van?
.
Kiürült az ország! Beérik a nyuggerekkel is, valami SZÖVETKEZETBE hajtással, hogy azokon is élősködhessenek, akik LÉTREHOZTÁK azt, amelyet visznek mint a cukrot, és azt a lóvét is, amely "csuti" JOG-ÁSZ-szerűen átlakul GALERI LÓVÉVÁ?
.
advocat
Ezt talán említse meg párt-társának, Lázár Jánosnak, aki lehetetlenné tette a nyugdíjasok foglalkoztatását! Vagy erre már nem futja? Ez ebben a nyolc évben volt!
RonaGyuri
erőforrás neki; például zsebre lehet vágni a valós járó nyugdíj-emeléseket! =))
Nessy
@RonaGyuri: Meg lehet csinálni Nyugdíjas szövetkezetet, ahol pár ingyenélő a nyugdíjasok munkájából remekül megélne!
Viszont ha beteg, vagy már nem tud dolgozni, akkor soron kívül pusztuljon meg, ne terhelje a tb és a nyugdíj kasszát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.