Gémesi György még rátett egy lapáttal a kormány hajléktalanokat célzó intézkedéseire.

A hvg.hu vette észre, hogy a gödöllői polgármester Facebook-videóban hívta fel a lakosok figyelmét, hogy 

a gödöllői szállón minden rendben van, az elítélt hajléktalan is járt már ott, kapott ellátást, minden lehetőséget, tehát a problémája nyilván az volt, hogy itt vannak szabályok.

Mindezt egy hajléktalan mellett ülve jelentette ki. A Sándor nevű férfi ahhoz is asszisztált, amikor Gémesi kijelentette:

Ne vigyenek ennivalót a hajléktalanoknak, ne adjanak nekik pénzt, mert a kocsmában kötnek ki, bort vesznek belőle, az utcán tartózkodásuk pedig olyan közállapotokat idéz elő, amit senki nem szeretne.

Azoknak, akik az "együttélés szabályait" nem tartják be, rendőrségi intézkedést helyezett kilátásba.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Igaza van!!A hajléktalan emberek magas százaléka bunkó igénytelen követelőző!!Én mikor egy kéregető embernek friss fornettis pékáru T adtam fel volt háborodva hogy neki ez nem kell mert italt akar venni!!El is zavartam a K... anyjába!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ha a városban "minden rendben", akkor igaza van! Minden rendben van? Gödöllőiek?
mackoka46
Na ez is bemutatkozott. Kimutatta a foga fehérét. Neki adjuk százezreket, milliókat, a másiknak meg...gyönyörű.
Eriksson
Ilyen kollégiumi ellátásért az átlagember gyerekének fizetnie kell. Amelyik hajléktalannak ez nem felel meg és inkább az utcán hajlékol, annak tényleg nincs emberi méltósága. Kár értük tüntetni.
görbetükör
Ne adj enni az éhezőnek...
Nem nagyon lehet már ennél lejjebb!
Azért egyetlen dolog éltet: mindenki megkapja, amit érdemel. Mindenki!
görbetükör
Légyszi írjátok be a telefonotokba és pár osztogatható cetlire, hogy ha kell, oda tudjátok adni annak a hajléktalan embernek, akit elvisznek a rendőrök:
Az UTCAJOGÁSZ jogsegélyt nyújt:
"Miután őrizetbe vettek, a bíró dönt arról, hogy kapsz-e büntetést. Jogod van, hogy legyen védőd. Hívj minket a 06 70 227 4147-es telefonszámon!"
rokker33
Igaza van!!A hajléktalan emberek magas százaléka bunkó igénytelen követelőző!!Én mikor egy kéregető embernek friss fornettis pékáru T adtam fel volt háborodva hogy neki ez nem kell mert italt akar venni!!El is zavartam a K... anyjába!!!
Nessy
Lehet, hogy Gödöllőn elég a 20 átmeneti és 4 éjjeli menedékhely.
Itt, a látottak alapján valóban korrekt az ellátás. Csak van ahol sajnos, sok az eszkimó kevés a fóka.
Mindenesetre szerencsés Gödöllő, ha még nem találkoztak drogtól kábult, meztelenre vetkőzött, agresszív emberrel. Bizony, lehet, hogy pont utána fog majd valaki a padra ülni!
Nessy
@rokker33: Tudod, engem meg az "Erdélyből jöttünk, elfogyott a pénzünk, adjon pénzt vonat jegyre, ennivalóra!" szöveg zavar! És ebből majd minden napra jut a városban!
verőce21
Itt nem azt mondják - és írják -, hogy "Ne adj enni az éhezőnek", hanem a Hajléktalannak!
ila51
@rokker33: az biztos , hogy éhen jobban bírják , mint szomjan ... egyszer én is belefutottam egybe , igaz nem erőszakosan kért , mondta hogy éhes , de inkább inna , na annak adtam egy százast , megköszönte , ment tovább
kissé felnőttem
rendben de te se kéregess ha netán hajléktalan leszel trottyos korodba , akkor húzz az erdőbe ! Csak azért tudd ha már a kormány igy viszonul a MAGYAR a Magyarhoz ez már vérlázitó és gyalázatos Mindegy ki tette őket földönfutóvá csak a kormány megoldást nem akar találni,ötletelni azt igen.
rokker33
@Nessy: jah meg az hogy kuraboltak a vonaton buszon szöveg! Mikor Miskolc on voltam kollégium ba és mentem haza mindig bele futottam egy ilyen kéregető be és az a durva hogy látszott hogy retkes hajléktalan büdös volt stb stb.Persze szoktam adni pénzt csak annak aki őszintén beszél!!
wagabund
@Nessy: azt mondta reggel a piacon kéregető, aki erdélyinek mondta magát, hogy a pestiek kajálják az erdélyi dumát, és gondolkodás nélkül adnak..

én csak azért szólítottam meg, mert már vagy ötödik hétvégén kért pénzt hazautazásra..de még mindig itt van
1magyar
Nekem is volt már egy-két sztorim hajléktalan kéregetővel, vonatjegyre kért pénzt, adtam neki mire visszafelé mentem a legdrágább helyen ült bent, a legdrágább sört itta. Én a kirakaton kívülről láttam a fél lábával.
Másik esetben kajára kért és rögtön ott volt egy pékség, vettem neki egy kg kenyeret, majdnem hozzám vágta.
Gauntlet
Emlékezni fogunk rád te galandféreg! nagyon is ! Téged se etessenek!
Nessy
@wagabund: Amikor már azon a héten harmadszor mondták a sablon szöveget, közöltem, hogy menjenek a legközelebbi fidesz irodába, majd ott kapnak! Azt hiszem, az nem áldó ima volt, amit mondott a kedves kis asszonyka!
Nessy
@1magyar: Én viszont könyvet és keresztrejtvényt vittem egyiküknek! Egyszer akartam neki pénzt adni, de azt mondta, ő hajléktalan egy rossz döntése miatt, nem koldus.
cs.n.
Ne etessék, ne pénzeljék a gödöllői polgármestert. Ja, de ez nem választható. Etetni és pénzelni kell.
wagabund
@Nessy: hozzám is volt pár keresetlen szava...na ezért sem adok..
Zeta
Anno , Jóanyám a nyiregyházi gettóhoz vitt élelmet néhány elhurcolt ismerősének.
"Jóindulatúan" figyelmeztették, a csendőrök, ha mégegyszer hoz nekik, ő is köztük lesz!
papa.49
Gémesi igazi fütyiszes tetű vagy !!!
egyember
A videón csak két dolgot nem láttam: azt az ágyat, amire a hajléktalan álomra hajthatja a fejét, meg azt a szekrényt, amibe ELZÁRHATJA az összes (egy szatyornyi) vagyonát.
A "szociális" helyiséget látva, el sem tudom képzelni, milyen paradicsomi állapotok uralkodhatnak a helyi kórházban.
És a büdös, alkoholista, férges, antiszociális ingyenélő mégis a rendőrségi fogdát választja inkább. Vagy az még a látottakat is übereli?
csak úgy....
a szabályokat nem tartotta be a hajléktalan és erre egy nyakkendös faß reagál,...én így látom, ennek a pógármesternek csak gratulálni tudok és további sikert...,mert úgy ahogy ö szopik,nem szopott még senki...
almosd
Igen Gödöllőiek (emberek) hallgassatok a polgármesterre mert ő megmondja a tutit ,lehet hogy igazat mond lehet hogy nem ,de én úgy gondolom hogy döntse el mindenki maga hogy ad vagy nem ad a hajléktalanoknak ,a tehetősek között is van jó és rossz modorú és ez igaz a hajléktalanokra is , nem vagyunk egyformák .
papa.49
@Mirabilis: Bele vau,vau, elég régen kezdte a mdf. ben, majd a fideszben kis ideig, aztán kilépet, vagy csak hátrább lépett de a felfogása nem változott !!!
SystemError
Aztán a vagyonelkobzás után tudja minden fideszes tolvaj-geci, hogy mi a dolga. Aztán nem közterületen sündörögjenek, mert pórázon lesznek elverve gumibottal. Horogkeresztény-demokrácia...
Lepényleső
A következő tótumfaktum mit fog kérni,hogy kegyeibe fogadja az asszonyverő férfi?
Ugye a nyilvános akasztás tervének bűne még lelküket nem terheli? Netán majd azt is
egyénileg fogja valaki a parlament elé beterjeszteni,melyet majd egy keddi ülésen fognak
nagy többséggel megszavazni?
tudode
Megtekintve a gödöllői hajléktalan szállót. Gémesi előtt le a kalapot. Egy helyen, kultúrált körülményeket tud biztosítani a hajléktalanok számára egy helyen mindent, amely szükséges a túléléshez.
.
Mi ez a felháborodás ahhoz képest, hogy még egy rendesen működő családban is vannak SZABÁLYOK. Testközelből érzékeltem, hogy egy piás kiszámíthatatlanul milyen zavart, bizonytalanságot tud kelteni még egy családi közösségben is. Időben elváltak útjaink!
csak úgy....
@Pegero: má miért köne koldulni magyarországon egy erdélyi magyarnak ? azok csak benszülött magyarok lehetnek!
Rockxy
Lófasz a seggébe a pógármesternek.
Én mindig adok annak az egynek, akivel itt nálunk találkozok, és nem kérdezem, mire költi.
csak úgy....
@durbincs: benned a pórias egyszerüséget meg a tudásodat;) csípem és a bugyuta kurucos kérdéseidet csípem...
mesélj még ebihal a világról...
papa.49
@Mirabilis: 20.32. re Hidd el még valami kormányzati pociója is volt az Antall kormányban 1990 ben, 1994. miután az mdf. kibukott átnyergeltek sokan a fideszbe ő is, meg a Lezsák is és még sokan mások, kis ideig ott volt aztán megválasztották az önkorik országos elnökévé azóta ott van, de a mai nyilatkozatával MEGMUTATTA AZ IGAZI HELYÉT !!!
Nessy
@Pegero:Nem azt írtam, hogy hajléktalan. Szerintem egy pofátlan koldus, akinek több a havi jövedelme, mint az én nyugdíjam.
Nessy
Kérjenek kölcsön pár táblát az Állatkerttől. Csak egy szót kell átírni rajta.
A hajléktalanok etetése tilos!
Györe-Juhasz Eva
Ès mèg hàny hajlèktalant kreàl a fideSS !!
Rohadèkok !!!
Nessy
@Pegero: Az "itatást" az úri közönségnél is lehetne esetenként mérsékelni!
Jó lenne, ha csak a hajléktalanok innának. Kevesebb lenne az ittas vezetés miatti halál az utakon, kevesebb lenne a családon belüli balhé, a verekedés, erőszak.
karma1
@Nessy: Egy idoben a munkambol adodoan naponta 4 x mentem el a Fogarasi ut - Kerepesi uti nagy keresztezodesben, ahol sokaig volt a lampa piros, es ott minden iranyban be volt allitva egy-egy tablacskaval keregeto roman (ez meg a 90-es evek kozepen volt), egy fiatal no delelott az egyik labat huzta be maga ala, es ugy jatszotta el, hogy fellabum, delutan a masikat. volt egy oreg fa-mankoja, azzal ugralt oda az autokhoz.Persze eloszor adtam neki - aztan mikor delutan lattam a csodalatos gyogyulasat es ujra lerokkanasat, onnantol kezdve sohasem adtam neki. Kesobb jottek elo az ujsagcikkek, hogy ezeket a magyarul sem tudokat koldusba'ro'k rakjak ki keregetni, es ok mint a stricik, naponta tobbszor is jonnek es elszedik toluk a penzt. Az effektiv kolduloknak megvolt a napi betevojuk, talan meg a szallasuk is, - hat en ugyan nagyon humanitarius vagyok a raszorulokkal kapcsolatban, de asszem, megsem nekem kell megoldani egy allami szinten jelenlevo problemat - legalabbis akkor ott es azt inkabb a rendoroknek kellett volna. Mikor 2012-ben meg 2015-ben otthon voltunk, a Falk Miksa utcanal laktunk, gyermekem edesapjanal, (akinek a koruton van lakasa), es amikor leparkoltuk az autot (nagyon ovatosan kellett csinalni, mert a hajlektalanok AZ UTTESTEN, ket 45 fokban parkolo auto KOZOTT aludtak! ) akkor amig elertuk a haz kapujat, legalabb 3-4 hajlektalan jott oda keregetni, es a gyerekem apja 2-nek minden este adott 1-200 forintot. Kiderult, hogy a hazbol szinte mindenki ad nekik, es mindenkinek megvolt a "maga" hajlektalanja. Telen beengedtek oket a kapu ala is, ami zsilipszeruen engedett be a hazba, a masodik kaput csak az ottlakok tudtak kinyitni.
A hajlektalanszallok csak ejszakara adnak ugy-ahogy szallast, nappal el kell hagyni azokat. Akkor ez milyen embertelen megoldas?
vadsanca
OKÉ! De az elvonások helyett, akkor gondolkozzál más alternatíván! Ők is emberek! Örülj neki, hogy Te ebből nem tapasztaltál semmit! Akkor másként beszélnél!
Tudod anno az emberek ezt skandálták. "Munkát, kenyeret!" Na ehhez tartsd magad!
percsi
Találkoztam már tiszta, józan és koszos, alkesz hajléktalannal. Ha elém állnak és kérnek, mindig adok nekik egy kis aprót. Nem érdekel, hogy mire költik, és nem ítélkezek felettük, mert nem tudom a történetüket. Lehet, hogy lehúzott 35 évet egy bányában, ami bezárt, és munkanélküli lett. Betegen, idősen hova tud elhelyezkedni? Általában idősebb emberek lesznek hajléktalanok, legalább is én nem láttam fiatalt.
A pia nyugtat és melegít, ha kaját vesz megfagy, ha piát akkor éhezik.
A hajléktalanszállásnak nincs jó híre, ott is a mocskosabbja uralkodik, azért nem mennek oda, inkább megfagynak.
A gödöllői polgármesternek és a többi naplopónak csak jó teljesítmény után járna fizetés és egyéb juttatás, évente szigorú vagyonellenőrzés mellett.
Nagyon elegem van abból, hogy ebben az országban csak bajok vannak.
Nincs mezőgazdaság, ipar, termelés, egészségügy, oktatás...
Fogy a magyar, pár év és eltűnünk a föld felszínéről.
tulipan
@percsi: Nagyon helyes, nincs is értelme, hogy ennyi gödöllői polgármester-szerű lémy rondittsa a földet!
1magyar
A hajléktalanszállókon a rendet ellenőrizni kell és a cuccaikat elzárható szekrénybe kellene tenni mindenkinek.
Elszoktak az utcán élők a rendtől - azt elhiszem. De ha felügyelik őket vissza lehetne szoktatni.
Ne engedjék, hogy ott is "irányítók" legyenek mint a börtönökben és a kollégiumokban!
Hari
Ha egy kb. 25 éve regnáló polgármestertől ennyire futja, csak annyit: mindenki magából indul ki. Talán lehetne segítő értelemben foglalkozni ezekkel az emberekkel, de ahhoz sok energiára van szükség, arra még nem futja a polgármester úrnak, mert az úri huncutságtól vezérelt párt alapítás elvette az idejét.(is) Ha annyira nem ért egyet a regnáló rendszerrel, most megmutathatta volna, hogy kell normálisan, ember módjára kezelni egy ilyen helyzetet. De ezzel szemben sajnálatosan kimutatta a foga fehérit. Azért, hogy valakinek nincs bejelentett lakcíme, biztos, hogy hajléktalan ? Az már az érzéketlenség teteje arra buzdítani, hogy ételt se vigyenek, főleg egy magát kereszténynek tartó álszentnek.
Pálinkás Pál
ÍEz a gémesi nevű pondró már mdf-es korában is egy paraszt volt..nem véletlenül vele kötött szövetséget az lmp...a fideszcsicskák fedett gyűjtőhelye!!
magyarbakancs
pOLITIKUS NEM HAJLÉKTALAN MIND TUDJA ,HOGY MIT KELL TENNI A HAJLÉKTALANNAL.
NA MOST VAN BÉRLAKÁS PROGRAM?
VAN OLYAN LEHETŐSÉG MONDJUK KÖZMUNKA ,HOGY KONTÉNEREKBŐL KIALAKÍTOTT KIS LAKÁSOKAT TUDNA BÉRELNI?
KÖZÖSSÉGI SZÁLÓRA BEZSÚFOLÓDVA, AHOL 20 EMBER BÖFÖG,FINGIK LEVESZI A CIPŐJÉT ÉS OLYAN LÁBSZAG TERJENG,HOGY A GÖRÉNY SÍRVA KÖNYÖRÖG A RECEPTÉRT.
LAKNA ILYEN HELYEN GÉMESI ÚR?
NEM GONDOLOM AKKOR LEGYEN SZÍVES BŐRT HÚZNI A FOGÁRA.
kuss.
maci0427
Akiknek probléma a hajléktalanság és a velük szembeni bánásmód, azok nyugodtan hazavihetnek és magukhoz fogadhatnak annyit amennyit csak akarnak, etethetik, itathatják, öltöztethetik , vehetnek nekik cigit és meg is fürdethetik őket, majd utána egy jó kis ebéd vacsora és meglehet ágyazni nekik a szobába ! Esetleg még egy szexpartner is vihetnek melléjük, hogy boldogabbak legyenek ! Ennyire egyszerű !
Pálinkás Pál
@maci0427: Úgy látom te valamit nagyon nem értesz... itt szimplán arról van szó hogy hazánk az egyetlen ország ,ahol a nincstelenséget jogilag büntetik!!! meg mi az hogy elégethetik a dolgaikat...nem emlékeztet ez téged valami múltszázadi festő által fentartott rendszerre??? Segítek,kicsi bajsza volt...lehet a következő az lesz hogy szabálysértést követ el aki sánta!!! Kezded érteni mi a baj ezzel a fasiszta narancsrendelettel???
tulipan
@Pálinkás Pál: Félek, az illető túl narancsködös!
tulipan
@görbetükör: Nagyon "narancsos keresztény" szemlélet!!!
tulipan
Pénzbírsággal büntetni őket, ugye? Amikor

30 ezer hajléktalan emberre 11 ezer téli férőhely van a menhelyeken
2017 októbere és 2018 március között 120 ember fagyott meg
74-en a saját otthonukban fagytak halálra, mert nem tudtak fűteni
2-3 millió magyar lakhatása veszélyeztetett, rezsi- és bérleti díj hátralékaik, hiteleik miatt
2018 májusa és júniusa között 1350 embert lakoltattak ki, ami naponta 22 családot jelent
Eközben 477 ezer lakás áll üresen, ebből 10 ezer önkormányzati tulajdonban van."

Ezert legalabb ezer ev buntetes jarna egy normalis orszagban,... De mar semmi sem normalis Magyarorszagon
SystemError
@Eriksson: 14:39 Benned nincs emberi méltóság, aki csak belerúgni tudsz másokba, aki elesett. imádom, amikor el képpzelik az emberek és általánosítva kijelentik, hogy kinek miért és hogyan alakúlt úgy a sorsa ahogy. Látom ez is horogkeresztény érték lett, belerúgni az elesettekbe. Honnan tudod te, hogy amögött a sors mögött mi van, hogy jössz te ahhoz. Tudod hány 1-2 diplomás rokkantnyugdíjas van, akinek senkije nincs és 30 év munkaviszony után most 30e-t kap, amit kilopnak a zsebéből, amint beteszi a lábát egy hazugan sokférőhejesnek beállított menhelyre. Igen nem jó, hogy az utcán vannak és nem szép látvány, de nem a jelenséget kéne eltakarítani ilyen okádék fideszes , embertelen módon, hanem az ok-ot
Eriksson
@SystemError: Akikről te írsz, akikben van még emberi méltóság, azok boldogan elfogadják a segítő kezet. Bármilyen lehetőséget elfogadnak, ami kisegítheti őket a méltatlan helyzetükből.

Én azokról a "szerencsétlenekről" írok, aki teleszarják a kapualjadat, a parkok padjait, ordítva átkozódnak, mert nem adsz nekik piára valót, akik miatt kísérgetni kell a gyermekeket az iskolába, akiknek szinte közelébe se lehet menni, mert ellenségnek tekintenek. Koszosak, büdösek, embernek már csak jóindulattal nevezhetők. Akiknek az lenne az utolsó lehetőségük, ha most szépen besétálnának egy, akár zsúfolt szállásra is. Puszta életük mentése érdekében.
kereső
@Eriksson: www.oltalom.hu/

olvasd el a "speciális hajléktalanok" gondozásáról szóló részt,és úgy anblokk az egészet.
Talán ha az állam szociális ellátó rendszere ilyen szintű ellátást biztositana,akkor nem ózkodnának bemenni a szállóra.Példaértékű.
Eriksson
@kereső: A találati lista feltöltés alatt.
SystemError
@Eriksson: Ez nagyon megható mosakodás, csak valójában nem eszerint viszik őket el a rendőrök. Neked sincs fogalmad melyik ilyen és erre törvény sincs, hogy nézni kéne és nem is nézi est senki. Vagy megint az van, mint múltkor, hogy törvényi ismeret nélkül mondasz dolgokat? igen lehet van egy-két rendőr, aki hány ettől a törvénytől, amit semmi másért nem hoztak, csak hogy kiírtsák az emberekből a maradék "keresztényi" empátiát is. Mert ugye igy kegyetlenebbűl lehet soros-migránsozni, ha valaki együttérző, netán segítene is. Emberi méltóság, kérlek ne használd ezt a szót. Ezt azok mondják, akiknek ezt soha nem kellett feladni, de még csak elképzelni sem tudják milyen kiszolgáltatottnak lenni 60 éves féllábbal ,amikor az ilyenek mint te csak belerúgnak. Majd halálos ágyadon lehet számot vetni az emberi méltóságoddal, féreg!
Eriksson
@SystemError: Tudod kivel átkozódjál majom? Azzal, aki féllábúvá tett és kiszolgáltatottá. Azzal, aki ugyanolyan állatias gondolkodású, mint te. Az emberi méltóság veled kapcsolatban sem érvényes.
SystemError
@Eriksson: Na helyben vagyunk, ezt ajartam hallani te kis patkány. Aztán nem kell itt álszenteskedni bértroll, csak az igazi arcodat! :)
lampa laz
Az állatkertben írnak ki ilyen szöveget a kerítésre, de ott jogos, mert ott az állatok a hajléktalanokhoz képest emberi körülmények közt élnek...
solidedge
Budapesten a lakásban élő kutyák száma alsó hangon valahol 20 ezer körül lehet. 8-10 ezer forint körüli a havi étkezésükre, gondozásukra költött pénz. Ez 160-200 millió forint. Ha ennyit ki tudunk kiadni kutyákra, miért nem tudunk elesett emberekre? Úgy látom a rangsor ember, kutya, hajléktalan. Itt tartunk.
kamazuka
Szeretném megszólítani a tisztelt kormányt, izraeli mintára hozzanak létre kibuc-ot.Aki utána jár ,mit is takar e ,,szociális" intézmény annak lehet fogalma arról is,hogy a nincstelenek visszavezetése az élhetőnek megitélt világba,csak olyan országban vezet eredményre,hol az élhető jövőkép valós ,elfogadott felfogás.
Ha eleddíg nem sikerült rájönnie a vezetésnek,hogy büntetés nélkül is van megoldás,akkor sajnos, akár a hazai ellenzék,a kormányra is igaz.a balfaszok gyülekezete.
percsi
@Pálinkás Pál: Nincsenek migránsok, helyükbe léptek a hajléktalanok. Nem segítünk rajtuk, hanem éheztetjük, elüldözzük őket jó keresztény módra. A hajléktalanok után következnek a betegek, idősek, munkanélküliek és Magyarország minden bajtól megtisztul.
Most már csak az a kérdés, hogy a szoc. hozzájárulást, eü. hozzájárulást, nyugdíjjárulékot, és a különféle adókat MINEK vagy KINEK fizetjük.
tulipan
@verőce21: Rothadó narancs szagát érzeeeeem !
Takarodj!
verőce21
@tulipan: (07:14) Csak Ön után, Alfonz! :)
tulipan
@durbincs: ..: = Herélt ? gumo ? 1 Pizza ? Te vagy az a bizonyos PloestiSárga ,a Bányalóvizeletpáleszt, most is hordóból vedelő Bányakecos ? És még mindig ott Ploestiben dekkolsz, a Shikari vadbarommal együtt???
1magyar
@solidedge: Mert a kutya nem iszik alkoholt, nem drogozik ha kap azért 10-szer annyi szeretet ad vissza és hálás.
De a hajléktalanok közül is aki elfogadja a segítséget és bemegy a szállóra élhet normálisabb életet. Egy gyerekkori ismerősöm minden családtagja meghalt elkezdett inni és elitta minden vagyonát. Az önkorm. elintézte neki a hajlékalanszállót bement, leszokott az italról és onnan jár dolgozni jelenleg.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te narancsos seggnyalü, tátogi Sügér?
gumbo vagy öszintén ? hát nagyon nem megy ez a dolog neked? vagy csak képzeled?
hiszen nélad az értelem legapróbb szikrái, meg csak ilyesmik,alapból hiányoznak ? de esetleg anulhatnál is,igaz mivel?, művelhetnéd is tán magad, azt majd rendbegyün az Ploesti romény Ákkcentusod is !! idővel ? @tDurebincs : alias Nyüves Herélt ? Brummogásra meg szaladsz -mi , Shikari haveroddal a narancsos gazdádhoz?
bencemacska
@1magyar: A hajléktalanok nem kérnek vonatjegyre!
bencemacska
@Mirabilis: október 20., 20:32
2014-es választásokig mindig Fidesz támogatással indult a polgármesteri székért. 2014-ben is volt megegyezés, és mégis indult ellene egy fideszes csaj, akkor szakított a Fidesszel. ( Az Ángyánnal együtt!)
Ez a szöveg - magyarázat nélkül - elfogadhatatlan egy sebész orvos neves sportolótól!!!
Lehet, hogy jót akart, de elspórolta a magyarázatot!
bencemacska
@Eriksson: október, 21., 18:17
Nem tudom elképzelni, miért nem érted, mi a baj!
Képzeld el, hogy az első bekezdésedben említett 90 hajléktalan bent van már a hajléktalan szállón, utána ráengednek a második bekezdésben leírt csoportodból 10-et - mert még annyi férőhely van - mi történik? A 10 átveszi az irányítást, és pillanatok alatt menekülni fog, aki még tud. Őket fogják a rendőrök az utcán találni és eljárni velük szemben!
Akiktől szeretnél megszabadulni, azok maradnak bent, és ők a győztesek! Az el nem menekült "normálisok" kis motyójából megvacsoráznak, használható, nekik tetsző ruhájukat eltulajdonítják.
Ezért nem mennek be a "még normálisak" közös szállásokra.
Mindig a deviánsok a győztesek, és ez a törvény még őket támogatja!
Eriksson
@bencemacska: Ennyire sosem gondoltam bele. De szerintem a többi közönséges halandó se.
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:33
Én nagyon sokszor hallottam a "kollektív bűnösség" alkalmazásának problémáját, és nem értettem.
Sok évnek el kellett telni ( mondjam, hogy meg kellett öregedni?), mire felfogtam, hogy egyes társadalmi csoportok kicsiben leképezik a teljes társadalmat. És nem szabad egy kalap alá venni őket sem!
A másik meg az, hogy nem a jóhoz alkalmazkodik a többség, hanem a "rossz" kényszeríti akaratát a jobb kisebbségre.
Eriksson
@bencemacska: Egyetértek. Gondolom, hogy a legjobb szándékkal sem fog megvalósulni az elképzelés. Olyan intézkedés még nem történt a világon, hogy mindenkinek jó legyen.
És igen. Meg kell az embernek élnie egy bizonyos kort, hogy rájöjjön, hiába szeretné a jót, van akiknek káosz az élete.
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:53
Ezt a problémát megoldani nem lehet, de sokat lehet rajta javítani. De nem rendőrséggel!
Eriksson
@bencemacska: De lehet, hogy igen. Éppen a deviánsok miatt.
bencemacska
@Eriksson: Persze, hogy el kell járni ellenük, de nem azért mert hajléktalanok, hanem azért mert pl loptak, rongáltak, közbotrányt okoztak, verekedtek, stb, stb, stb.
Eriksson
@bencemacska: Ha nincs törvény, akkor még annyira se lehet ellenük fellépni. S ha ilyenek mint írod, menjenek is a börtönbe. Nem azért mert hajléktalanok, "hanem azért mert pl loptak, rongáltak, közbotrányt okoztak, verekedtek, stb, stb, stb."
Milyen szerencse, hogy ennek a problémának a megoldása nem ránk vár. Majd az illetékesek megoldják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.