Újra van női társelnöke az LMP-nek.

Az LMP szombati tisztújító kongresszusán Demeter Mártát választották meg Keresztes L. Lóránd mellé társelnöknek – írja a Magyar Hang.

A párt szabályzata szerint mindig egy férfi és egy női társelnöknek kell lennie, utóbbi helye akkor üresedett meg, amikor nemrég Szél Bernadett kilépett az LMP-ből és a párt parlamenti frakciójából is.

Demeter lett az LMP társelnöke

Demeter Márta képviselő 2017 elején lépett ki előbb az MSZP parlamenti frakciójából, majd magából a pártból is. Attól függetlenül, hogy megválasztották társelnöknek, LMP-s karrierje egyelőre nem túl sikeres:

párttársai közül egyesek mandátumtolvajnak tartották, kétszer is megvétózták felvételét a pártba, ezen a héten pedig egy téves információn alapuló parlamenti írásbeli kérdéssel hozta magát nagyon kellemetlen helyzetbe.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó / Kovács Attila

(Magyar Hang)

Itthon - 2019. April 18., 18:26
Innen vonat egy darabig nem indul
Nagyvilág - 2019. April 18., 18:23
Bejelentette lemondását az igazságügyi miniszter

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Szép karrier . Pláne ahhoz képest,hogy nemrég még a pártba sem akarták felvenni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@desiro: 15:42
Ne sértegesd a Máriákat, megtanulhatnád Mártika nevét!
Lepényleső
"Minden mindenki ellen,Mindegy csak dolgozni ne kelljen!"
justhpeter
A nulla Mártikából nagy nulla lett. Ennyi.
Szeparepa2
Jó kis bula, meg merész meg minden, okoska is valamelyest, de nem túlzottan, hiszen nem veszi észre, hogy cseberből vederbe került (sőt inkább gödörbe). Az MSZP olyan mint egy nagyon ősi rákos daganat, elpusztíthatatlan, csak a gazdatesttel hal meg... ott legyen az akármilyen de lett volna valós sikeres karrierje, sőt akár még fel is emelkedhetett volna, akár még kormányba is egyszer, főleg ha érdemben a reformálással foglalkozott volna (mondjuk pl Szanyi kapitány és Horváth Csaba oldalán, de van még pár másik reform-szárny ott ugyebár). A szép pofi, formás popsi és a harcias retorika egy önpusztító, áruló, orbánseggnyaló pártban sajnos pusztába van és lesz kiáltva. Eleve ennek a pártnak max egy éve van saccperkábé (pedig milyen szép reményekkel indult, én is rájuk szavaztam még a Schiffer korszakban). A rés a pajzson pösze buzigyerek, aki nyilvánvaló fizeSS gengszter (eleve elszámolt már valaha a milliárdjaival..? Nem! Tehát nyugodtak lehetünk hogy a mi pénzünkből van, a kuszaszemű kurva anyja zsákmányából), aki átvette teljesen már a pártot... az értelmes és korrekt emberek meg libasorban távoznak-tak a süllyedő hajóról... Kár e pártért is, és Mártiért is, mindkét politikai aktorban ott volt a lehetőség, ami már elszállt... De végülis fiatal, ambíciózus hölgyemény. Majd egy tabula rasa során talán megrázza magát és alapít egy sikeres közpéppártot...
Szeparepa2
... ehh most nézem a kommenteket... lol... tökéletes indikátor, ha ellepik a fizeSS-csicska senkiházi bértrollok egy téma komment-területét és habzó szájjal tobzódnak, az mutatja, hogy a téma veszélyes a náci rablógyilkos hazaáruló fizeSS maffiára..! Szóval jó úton jár a hölgyike...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. April 18., 17:40
Elhagyott csecsemőt találtak Gödöllő mellett
Nagyvilág - 2019. April 18., 17:23
Nem hiszi el, mit tettek ki a bécsi városházára
Szórakozás - 2019. April 18., 17:11
Szívrohama volt? Ezekkel a szokásaival azonnal szakítson