Demeter Mártának, az LMP országgyűlési képviselőjének, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága alelnökének nemzetbiztonsági felülvizsgálatát kezdeményezi a testület fideszes elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@Horizont: kósáékat is felül kéne viszgálni már. Azért azt se felejtsük hogy egy olyan párt amiben ungár p elnökségi tag mennire hiteles és ezzel nem kósát védem.
Commenter
@Horizont: végtelen sok kárt tettek a 2/3-al többek között. Majd az összes többi kérdésükre is olyan értelmes választ kapnak hogy boldog karácsonyt húsvétot, ramadánt hanukát, stb-t...
Gauntlet
Azon se lennék meglepve ha a Fidezs generálta ezt az álhírt, direkt Demeternek!
Commenter
@Gauntlet: bomlasztanak mindent belülről, lenulláznak minden pártot. Ungár már a Momentumot is bomlasztotta volna onnan azonban kidobták. Legalább orbán flórát már nem kellett pelenkázni a repülőn, mint ráhel lányát a horvát nyaraláson..
Commenter
@Horizont: aranyifjú ezzel erősem vitatkoznék, ez csak szeretné egy aranyifjú életét élni de valójában csak egy ócska molesztáló:
24.hu/belfold/2017/08/10/momentum-tortent-ungar-peter-reszerol-kiserlet-szexualis-aktusra,
az áruló szépség torkán meg majd elakad az alma meg a szó is ez egy mérgező párt.
Commenter
@Horizont: majd szépen elfogynak a milliárdjai, láttunk már ilyet: látszat-ellenzéki pártot fenntartani is költséges dolog. Meg az ún. aranyélet is. Nagyot fog zuhanni remélem. Egy kártevő politikusnak álcázott anyámasszony katonája aki nagyot fog még végleg zuhanni és remélem eltűnik az anyjával együtt a közéletből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.