A pénteken benyújtott jövő évi adócsomag törvénytervezete módosítaná a TAO rendszer működését. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány belátta, hogy a milliárdokból felépült stadionok fenntarthatatlanok. Közleményük szerint, ha az Országgyűlés elfogadja a törvényjavaslatot, jövő évtől már a stadionok fenntartására is elfogadhatnak az egyesületek TAO támogatást. „A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy miközben Orbán megszorító csomagot vezet be, addig az ürességtől kongó stadionokra újabb közpénzmilliárdok fognak elúszni a TAO rendszer kiskapujának köszönhetően” - írják a közleményben.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ez a pofátlanság csúcsa, és az elmebaj tombolása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Nessy: @csak úgy...: Ha ennyit tudtok tenni, még ti sem támogatjátok a demokratikus ellenzéket, akkor várjátok meg, míg önmagától összedől az orbán rezsim.
Nessy
@F_Viktor: Bocs! Nem kevés tüntetésen voltam az elmúlt időszakban! Ami a meglepő volt, hogy sok a fiatal. Egyik sem cikizett, hogy mit keres ott egy öreg harcipaci, sőt remekül tudtunk eszmét cserélni!
bencemacska
@F_Viktor: ma, 14:09
Sajnos nagyon sok a szájhős,de még azok is ketten öt félét akarnak.
Majd a Momentum meg a Pörzse elintézi Budapestet is!
Nálam a lömöpö és a Jobbik mindig csak fityisz segédcsapatként léteztek!
F_Viktor
@Nessy: @bencemacska: Csak annyit akartam mondani, hogy nem fikázni kellene az ellenzéket, hanem választani egy demokratikus pártot, s támogatni a fityesz leváltásában.
Amíg egy demonstrációra 1-2 százan jelennek meg, az nem inspirálja őket sem, hogy kimenjenek az utcákra. Pedig máshogyan nem érhetőek el a választók, olyan túlsúlyban vannak a hazug propagandát terjesztő közpénzen eltartott fityeszes média.
bencemacska
@F_Viktor: ma, 15:44
Ezt vártam a Momentumtól.
De amikor úgy látom, teljesítik az ezirányú álmaimat, lépnek egy olyan váratlant, hogy a "fal adja a másikat"!
verőce21
Ezt pont Ferenc testvér mondja? Akinek kormányzása idején óriási volt a hitelességi deficit, hiszen ahol az államháztartási hiány fel tud szökni mintegy tíz százalékra, ott sok mindenről lehet beszélni, csak felelős kormányzásról nem.

A válság volt az a kijózanító pofon, amely nyilvánvalóvá tette, hogy az irányítás nem egy kapitány, hanem egy bohóc kezében van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.