Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy az uniós lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok számára is lehetővé tegyék az európai parlamenti választáson való részvételt. A Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc tovább folytatja a magyarok magyarokkal való szembeállítását, a hergelést, gyűlöletkeltést. A konkrét javaslatokat nem kedvelő, az ország állapotáért valójában tenni nem akaró DK közleményt adott ki, melyet változtatás nélkül tárunk olvasóink elé:"A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani. A Demokratikus Koalíció továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt, aki nem ide fizet adót. Hiába önti a pénzt a Fidesz a magyarul nem is beszélő ukránok nyugdíjaiba, ha itthon szétrohad az oktatás, az egészségügy, időseink pedig méltatlan körülmények közt élnek. Akárhány szavazatot...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Gyurcsány és a DK az itthoni magyarok nagy részét képviseli ebben a témában is, nekik van igazuk. A külhoni magyarok ne itt szavazzanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@tulipan: 19:48, megsértődött!" Az Európai Néppárt frakcióvezetője, aki végül Orbán Viktor is támogat abban, hogy bizottsági elnök legyen, az Euronewsnak azt mondta, csalódott, hogy ő nem került bele a magyar kormány kampányvideójába Soros György, Guy Verhofstadt és Judith Sargentini mellé, pedig ő is megszavazta a Sargentini-jelentést. "
tulipan
Nagyon helyesen is teszik! Ennyit igazán megérdemel egy olyan ember, aki ekkora utat járt be és tudatosan vállalta a halált!
infostart.hu/belfold/2018/10/23/gyurcsany-a-dk-nagy-imre-oldalan-all
1magyar
Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani.
De sokkal okosabbak mint az ellenzék és sikerül is nekik mert nem az afrikai migránsokkal,muszlimokkal akarja felhígítani a magyart és az európait.
Viszont abban igaza van a DK-nak, hogy a magyart pénzzel, jobbléttel kell itthon tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.