Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy az uniós lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok számára is lehetővé tegyék az európai parlamenti választáson való részvételt. A Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc tovább folytatja a magyarok magyarokkal való szembeállítását, a hergelést, gyűlöletkeltést. A konkrét javaslatokat nem kedvelő, az ország állapotáért valójában tenni nem akaró DK közleményt adott ki, melyet változtatás nélkül tárunk olvasóink elé:"A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani. A Demokratikus Koalíció továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt, aki nem ide fizet adót. Hiába önti a pénzt a Fidesz a magyarul nem is beszélő ukránok nyugdíjaiba, ha itthon szétrohad az oktatás, az egészségügy, időseink pedig méltatlan körülmények közt élnek. Akárhány szavazatot...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Gyurcsány és a DK az itthoni magyarok nagy részét képviseli ebben a témában is, nekik van igazuk. A külhoni magyarok ne itt szavazzanak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Gyurcsány és a DK az itthoni magyarok nagy részét képviseli ebben a témában is, nekik van igazuk. A külhoni magyarok ne itt szavazzanak.
mackoka46
Már pusztán emiatt is ki kéne dobni a fidesz-kdnp-t az EU-ból. Miért akar valaki ott szavazni, ahol nem is él ? Ez a csalás felháborító !
tulipan
Te rohadék, selypegő! Tii mit műveltek mást?
Nessy
Ezeket a mostani "Pest srácokat" az igaziak a pokolra küldenék!
Nessy
Ezeknek a külhoni "magyaroknak" lehet, hogy a nagymamája, nagypapája magyar volt, de az unoka már nem beszél magyarul,csak éppen szavaz a "holt lelkek" helyett is nem kevés pénzért!
Ha annyira "magyarok", költözzenek ide, és élvezzék Orbániát, de már nem kiemelt státuszba!
Ezt hívják úgy, hogy más kacsójával szedi a csalánt! ( Finoman fogalmaztam!)
bencemacska
Semjén, te állatgyilkos, ... nem folytatom, mert nem süllyedhetek olyan mélyre, amilyen szavakkal téged jellemezni lehet!!!
Csizmás Kond
Feri kitolt karmával...ezután nem tud szavazni ...:)
tulipan
@Csizmás Kond: Nem tudom miért,de úgy látom, EZT szeretnéd!! Miért is???
Nessy
@tulipan: Lehet, hogy szereti ha a szomszédja ehetetlenül elsózza az ő levesét, miközben a szomszéd majd a sajátját eszi otthon, amit nem sózott el!
Commenter
@CsipkeRózsa: tömény és a kormány pedig mit is tesz ha Gyurcsány és a DK ezt teszi? Tömény és a fidesz az itthoni és a külhoni magyarokat sőt az ellenzéket is egymás ellen hangolja.
Commenter
@bencemacska: ez az emberszerűség nem csak állatgyilkos, gondolj a hajléktalantörvényre mit is tesz védtelen, kiszolgáltatott emberekkel "keresztény" létére.
Lehet szidni Gyurcsány Ferencet, de ő miniszterelnöki fizetését jótékony célokra ajánlotta fel a fidesz csak pénzmosás alapján jótékonykodik, már ha azt, amit ők csinálnak jótékonykodásnak lehet nevezni a szó hagyományos értelmében.
bencemacska
@Commenter: ma, 14:49
A hajléktalantörvény beterjesztője:
"... a fideszes Bajkai István – Orbán Viktor és családja ügyvédje, akiinek az jóvoltából alkotmányba foglalták a hajléktalanság betiltását – azt állítja, hogy a hajléktalanok azért élnek az utcán, mert nem szeretik a szabályokat, ..."
Van kb, 11 ezer éjszakai férőhely és 30 ezer hajléktalan.. . ez nem ellentmondás???
Hallottál te már olyant, hogy valamelyik OV oligarcha jótékonykodott a lopott pénzből?
Hajrá DK. nálatok az igazság!
kereső
Nem tudom,mit kell ezen felhorgadni.Nincs itt semmi látnivaló. 2014 óta ukrajnai-kárpátaljai magyar képviselő is tagja az EP-nek -fideszes szinekben, az EPP tagjaként.A hölgyet Bocskor Andreának hivják.
www.eppgroup.eu/hu/mep/Andrea-BOCSKOR
bencemacska
Egyáltalán: miért pofázik bele Európa életébe egy valamikori magyar disszidens - magyarul nem tudó - unokája ???
A pofátlanságnak is legyen már határa! Ebbe tényleg beleszólhatna az Unió is!!!
bencemacska
@kereső: ma 15:33
Tőkés Lászlót is mi delegáltuk!!!
kereső
@bencemacska: na az is megérne egy misét! Tőkés miért nem Románia szineiben ep képviselő? Ott nem választanák meg?Csak nekünk kellenek ezek a megélhetési migráncsok,semjénnel,csepreghy-vel,meg a többivel.Elveszik a magyar fiatalok elől az érvényesülési lehetőséget.
kereső
@bencemacska: éppen az járt az eszemben,hogy az usa-ban,braziliában lakó magyar állampolgárok /valamikori magyarok utódai/döntenek eu-s képviseletről.Mi közük Európához?
bencemacska
@kereső: Biztosítani kell, hogy csak mamelukok legyenek!
Csizmás Kond
@tulipan: ...hát ha te úgy látod menj szemészhez...
Commenter
@bencemacska: ááá, bajkai...aki a választás előtti hetekben közpénzből vett tejet a rászoruló családoknak. Aztán mégis kiesett a pixisből valamiért ez a nagy tudású ügyvéd.
kereső
@Commenter: ha már egyszer magyar! az istenadta,akkor irjuk magyarul. Én nem hivom Pozsonyt se Bratislavának,Kolozsvárt Cluj Napocának.
nevemnick
Egyesek nagy tévedésben vannak, köztünk ez az izé Zsolti is.
A 2002-es választások után kezdődött el az ország kettészakadása, amely, még a mai napig is tart.

Ki is volt az a f@sz, aki elvesztette a választást kétszer is 2002-2006-ban? Ki is volt az a f@sz aki abban az időben rohangált az ENSZ-hez és az EU-hoz? Ki is volt az a f@sz, aki elhatározta, hogy megleckézteti a magyar népet?

Ja, hogy mindezt elfelejtettétek sutyerák seggnyalók?
Commenter
@kereső: mindenkinek, ismétlem mindenkinek, hogy te is megértsd :((( van köze hozzánk akik tudnak a fideszre szavazni. Majd lesz a kirgizeknek is.
Commenter
@kereső: rendben. Ők úgy hívják, mi így.
kereső
@Commenter: ugye felfogni és érteni valamit,-és megérteni valamait az nem uagyanaz?
Értem-de nem megértem!
bencemacska
@kereső: ma 15:45
A magyar állampolgárság megadásával ezt a jogot is biztosítjuk nekik.
SŐT ők nemcsak választók, hanem VÁLASZTHATÓK IS!
kereső
@Commenter: 15:51, én magyar vagyok, ők meg nem.Ennyi csak a különbség.
kereső
@bencemacska: én nem, azt a kormány-és áruló parlamentje biztositja nekik.
Commenter
@kereső: én már lassan semmit nem értek vagy hogy is mondja a dal, de nem nem ugyanaz érteni és megérteni, mert a szavakat értheted ugyan de a szavak többféle értelműek lehetnek és a sorok között sem tud olvasni mindenki...
Commenter
@kereső: ezzel most alaposan megsértetted őket. De mindegy. Ahogy @bencemacska is írta ők kaptak vmit ami feljogosítja őket vmire amire nincs joguk...
bencemacska
@kereső: ma, 15:54
Igazad van, most én is azonosítottam az ORSZÁGOT a qurmánnyal!!!
Commenter
@kereső: mi lesz, ha tegyük fel egyszer le kell mondani erről a jogukról?
kereső
@Commenter: kit sértettem meg? A külhoniakat? Ők is megsértenek engem, belelszólnak abba,hogy ki legyen parlamenti képviselő,ki legyen az ország miniszterelnöke, ki képviseljen az ep.-ben,de a döntéseik következményeit meg viseljem én, sőt milliárdokkal még adakozzak is nekik, amikor Magyarországon IS száz helye lenne azoknak a milliárdoknak.Tehetnek egy szivességet.
kereső
@Commenter: mi lenne? Van egy szülőföldjük, egy országuk,egy hazájuk.Éljenek ott,dolgozzanak azért a hazáért, az enyémbe meg ne szóljanak bele.Megsértik a szuverenitásomat.
Commenter
Ezt arra értettem hogy ők minden bizonnyal sértésnek fogják föl a hozzászólásodat holott-nem az. Mi sem szóltunk bele pl abba hogy vmelyik magyar származású amerikai (George Pataky, Nicolas Sarkozy vagy legyen NY kormányzója a vagy Franciaország elnöke.
Nagyon sok helye lenne azoknak a milliárdoknak amiket most is kapnak. Nem sorolom hol mindenhol mert mert szinte nincs olyan terület.
Commenter
@kereső: is. és az alapvető az állampolgári és emberi jogaidat is.
relatív
Az ájtatos korábban IS vezető hazudozásával tűnt ki, hiszen erősködött, hogy a külhoni magyarok ' csak ' a kettős állampolgárságot, de nem a szavazati jogot nyerhetik el ! Majd az első körben rögtön a szavazás IS lehetővé tették, sőt kettő (!), illetve ' bepénzelve számítanak rájuk ! Most IS beijedve a vereségüktől minden módon saját szavazóikat szeretnék szélesíteni, még mindenféle csalással IS !!!... ahogy azt már korábban IS tették !
bencemacska
@kereső: ma, 15:47
Ez egyre érdekesebb.
A magyar papírjai szerint: Bocskor Andrea. DE: Ukrajnában nincs elismert kettős állampolgárság ezért tényleg Andrea Bockorová.
És mivel egyetlen személy él két névvel, két igazolvánnyal, nem a parlamentben, hanem a dutyiban a helye.-:((((
Ha Semlyén elvei szerint fejlődik a világ, rövidesen megduplázódik a világ népessége!
Commenter
@bencemacska: az ország sem a qrmánnyal sem orbánnal nem azonos.Csak ők ezt még mindig nem fogták fel és a szavazóik sem.
Commenter
@bencemacska: még a válaszrtások előttről emlékeztem hogy tényleg csak Bockorová orbán idegen népességet telepít be az unióba EP-be hogy is van ez?!
bencemacska
@Commenter: És közben teljes erővel akadályozza Ukrajna EU és NATO csatlakozását!
Commenter
@bencemacska: és újabb kisvasutunk is lesz, ld vonatkozó topic, ezt alig hiszem el!
Commenter
@Commenter: @bencemacska: és még GYF-re mernek mondani egyetlen szót is! Hát nem ő volt kormányon az elmúlt 8 évben és most sem ő van!
bencemacska
@Commenter: Teljes gőzzel fejlesztjük a turizmust.
Minden zavaró körülményt (pl. hajléktalanok) is eltakarítunk az útjából. Ez a százlábú hozománya, növelni kell az értékét!
Commenter
@bencemacska: pelenkaeldoblásban is jók vagyunk már.
Commenter
@Commenter: @bencemacska: 'saját lábukon' állásban is, és lehetne ezt fokozni, de minek? Hatalmon maradtak ha csalással is, amíg hatalmon vannak tehetetlen az ország mert most már a a demokratikus európa is azt mondja hogy demokratikus úton immár eltávolíthatatlanok, akkor elég fekete jövő elé nézünk. Nincsenek igazi ellenzéki pártjaink a Momentum még parlamenten kívüli nem elég erős és nagyon fiatal, ráadásul mivel értelmiségiekből áll a fidesz lebutított és nem ritkán idős szavazóit már sosem fogja tudni megszólítani, elnökük és néhánuk egykori fideszes múltja sem túl bíztató, az mszp saját magát bomlasztja míg az lmp a fidesz által létrehozott bomlasztópárt. A DK ról nem tudni erőre kaphat e még egy Gyurcsány Ferenc egy emberként kevés ellenzéknek. Nagyon elkeserítő mindez.
Nessy
Off! Tudtok valamit a Bem téri okt.23-i randevúról?
Commenter
@Nessy: Csak annyit hogy Hadházy és Márky Zay fog tüntetni idézem a "szabadságért és a demokráciáért" DK ról, Pűrbeszédről semmi, Momentum a Corvin közben sétál... Jobbik és LMP külön külön a látszatot azt ugye fenn kell tartani
F_Viktor
Bátor dolog volt a pesti striciktől, hogy le merték írni az igazságot, a DK és Gyurcsány közleményét!
Commenter
@F_Viktor: A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani. A Demokratikus Koalíció továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt, aki nem ide fizet adót. Hiába önti a pénzt a Fidesz a magyarul nem is beszélő ukránok nyugdíjaiba, ha itthon szétrohad az oktatás, az egészségügy, időseink pedig méltatlan körülmények közt élnek. És ez így is van!
kamazuka
A hazai ellenzék,úgy ahogy ma van,...szart se ér!
Commenter
@bencemacska: na végre! A pb oldalát már veszélyes weboldalként viszont én nem tudom elérni, és ez előtt sem tudtam. talán ez sem véletlen.
bencemacska
@Commenter: ma, 20:48
E-mailben kaptam még tegnap!
kereső
@Commenter: 20:08, a dk az össz?!ellenzékin vesz részt.A dk nevében beszédet mond Ráczné Földi Judit, aki kiperelte a puskás akadémia tao iratait.
Commenter
@kereső: köszönet a válaszért és az infoért. Kiváncsi leszek az összellenzélkire (minusz jobbik és lmp persze), de ov öntömjénezését nem fogom követni.
magyarbakancs
"Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani."
Minden szó igaz.
Ezen mi van Magyar ellenesség?
kereső
@Commenter: Meg szoktam nézni az ellenzéki pártok hon-és fb.lapjait.Az info onnan van.Illetve még Hadházy is irta.
Commenter
@RonaGyuri: a hvg is lehozta, de onnan sem lehetett beküldeni. A Népszabadság sajnos nem élte túl Orbánt. Orbán sajnos túlélte a Népszabadságot, a kommunizmust is és megépítette saját rendszerét ez van.
Nessy
@Commenter: Isten fizesse az infót! :-))
Commenter
@kereső: Én is, de tegnap már a Párbeszédé vörös veszélyes webolalként villogott, így nem reszkíroztam a nem túl klassz laptopommal. Amit tudtam összeszedtem portálokról. Esélyük valóban csak akkor lenne ha a karhatalom a Bem téren tüntető ellenzék és az emberek mellé állna.
magyarbakancs
Ki határon túl van jöjjön határon belül.
Ez nem jó ötlet mert akkor nem lenne Tömjén Zsótinak munkája és nem lehetne EU-s pénzeket lenyúlni ,lopni.
És nem lenne ingyenélő határon túli Magyar kisebbségi politikus.
Csak itthon szaporítanák a ganét.
Commenter
@Nessy: Ingyen vót-inkább a demokráciával fizesse vissza egyszer. Talán.
papa.49
Hiába ha minden más ,,ellenség kép,, eltűnt jön a jól bevált Gyurcsány, meg a DK. !!!
Nagyon kevesek vagytok fiúk, nagyon kevesek !!!
Commenter
@papa.49: emlékszem anno Tony Blairt demonizálták valahogy ugyanígy. De bármit tesznek és mondanak is, GYF-nek voltak hibái emberként és politikusként is de ember tudottt maradni. Ezzel szemben orbánékból már az emberségesség legkisebb szikrája is rég kiveszett. De amúgy is ellenség mindenki aki nincs velük, sőt ellenük van.
Yoda69
Mondja ezt az a semilyen jozsi aki haziallatokra lovoldozik a magyar adofizetok penzen. Hiteltelen vagy ocsisajt.
Sámannus
Igaza van a DK-nak. A fidesz iderondít az ország közepébe, és a külföldön megvásárolt szavazókat is átverve akar hatalmon maradni. Zsóti a moszkvai nénikéd mikor vót magyar?
Commenter
@Yoda69: idegen, szelíd háziasított állatokra, külföldön lő magántulajdonra.
karma1
pestisracok = pocegodor - a cikk lehuzando a WC-n...
karma1
@tulipan: 14.38-ra: Tudod, a ruhes szereti keverni a lekvart,... Nos, KURVARA EL VAN TEVEDVE, mert en szavazhatNEK, ha akarnek BARKIRE, aki az Union belul indul, miutan Uj-Zeland a Commonwealth tagja, es nalunk is ervenyesek az Unios szabalyok - roviden: itt is lesznek szavazasok, mint Unios tagoknak. (Nem mi vagyunk tagok, hanem Anglia koronagyarmatai. Ezert vannak az Eurovizios fesztivalon mar ujzelandi es ausztral szereplok is. Ill. ujzelandi csak azert nincs, mert senki nem akar indulni a versenyen, de ausztral volt mar).
Nalunk is minden unios eloirast be kell tartani, es mi is kedvezmenyes vamtarifaval szallitunk Europa unios orszagaiba termekeket).
Dehat nem kell vele foglalkozni, o erdelyi csikszeredai sumak, neki csak jol jon orban basi - donti a lovet szamolatlanul nekik az elmebeteg puhos)...
tudode
A Pál utcai fiukhoz képest is silány orrbánum jön megint ezzel a karaktergyilokkal, annak tudatában, hogy
.
-- a szocialisták (ebből Gy.F pár évvel) felépítettek 800 km autópályát, ide vonza a külföldi tőkét
.
-- akinek/kiknek ÁLDANI, v mit is fogja a tevékenységüket fenntarthatatlan betonteknőkkel, térkövekkel fojtotoga-tyák még az ANYAFÖLDET is, hogy legyen mibül csippenteni.
.
Amolyan hungary módon, hogy azon HATÁRON TÚLIAK szavazatait veszegetik, akik életszerűen NEM ÉLNEK ebben az elátkozott országban! A hontalanok bezzeg NEM ÉLHETNEK életszerűen, akiknek NARANCSKÖDDÉ VÁLT a hajlékuk!!!
.
Kilencedik éve zsibiznek EZEK amerre járnak, eladósítva még az unokákat, ha nem a dédunokákat,, MINDAZT megcsinyáva amellyel Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt kárhoztatta a FASZA GYERŐK, a hozzácsapódott galerivel, sőt annál hatványozottabban többet ártva, a BENNSZÜLÖTTEKNEK, nem is akármilyen félcédulával, olyan ZÉRÓVAL/vel kalózkodva!
.
Hallgassuk csak meg a HÁZMESTERT, akko még Sztálint is szapulva:
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI
.
Oszt a külhoniaknak mi közük a MÁS KÖZÉHEZ?
simmering73
"...ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani."
Birka az, aki másra gondol.
tulipan
@simmering73: Magyarán szólva ez a valódi CSALÁS!!!
Commenter
@karma1: ez így van mint az egykori korona ékkövének egyik Commonwealth tagállama szavazhatnál is! Nem tudnak ezek semmit, és mégis hatalmon vannak, na ez a tragédia...kíváncsian figyelem és valahol féltem is az ellenzéket a (jobbikot és a lmpt leszámítva) a holnapi napon...
Commenter
@Nessy: @Commenter: pardon a Momentum is ott lesz a Bem téren is...
Commenter
@tulipan: lassan leesik nekik a húszfilléres és kaczynski amúgy is nagyon beteg...
Commenter
@tulipan: köszönet, tulipán lassan ezek is ébredeznek jó reggelt nekik is, és elkezdenek félni. Végre. Talán olvasták már a félelelem és undor orbanisztánabn c. könyvet amit egy svéd újságíró ért. Talán angolul már elérhető.
Nessy
@Commenter: Ha nem zuhog az eső, lehet hogy én is! Méghozzá a közbiztonságra veszélyes eszközzel! ( A támbotommal)
Commenter
@Nessy: ahem... a támbot eü segédeszköz és nem veszélyes.Úgy általában. Magadat meg nem veszélyeztetheted azzal hogy elcsúszol és elesel esős időben mára pld nulla fokot mondtak hajnalban, nappalra esőt, erre itt ezerrel süt a nap...
tulipan
@Commenter: Szokásuk szerint! Ennyi, ma létező segédeszközzel is képtelenek valóban bekövetkező időjárást "jósolni"! ŐK sem képesek számolni???
kokopelli
@simmering73: elárulok valamit halkan magyar határontúlíakról,akik közvetve hasz-
nálták ki az a Zorbán iránti saját "nemtetszéseiket"! A "tartományi"( ami hamis elne-
vezés) választáson a "Seehofer Horstl"-t bünteték meg,mivel az Orbánékkal bratyizik!
Annyit jártak át Bajorországba a narancsosok,hogy tele lettek az acskói a kint élő sza-
vazásra jogosult magyargyökerű újbajoroknak és a helyieknek is! A Zorbánék barátsága megkérdőjelezte a CSU szavahihetőségét is,amire a magyar politikusok sem is gondol-
tak! 10-11%-os veszteség,amire még soha nem volt példa,a bevándorlás elleneség elle-
nére is,amivel senki nem számolt ill. nem ist értett! Ez az eredménye az Orbán-simoga-
tásnak,holott ő nem migráncs,hanem csak egy "kolduló barát"!
Commenter
@tulipan: a meteorológia ami egyetemi végzettséghez kötött, sohasem volt egy egzakt tudomány...
Commenter
@kokopelli: hol is vannak már azok a nénikék? A sírból szavaztak nyilván ők is, hiszen tudvalevő hogy halottak adataival is visszaéltek...
Commenter
@tulipan: tudtuk ezt eddig is. orbán a világ egyik leghazugabb médiagépezetét hozta össze, és szinte kiirtotta a független sajtót.Íme ez az embernek alig nevezhető valaki aki saját bevallása szerint sohasem hazudott...
Commenter
pohár kezd nagyon betelni vagy már túlcsordulni Webernél is...hiába próbál most már nála is némi jó pont szerzéssel (azaz) támogatással bevágódni a basi...
kokopelli
@Commenter: ..én a bajor választásról írtam,ahol az állítólagos Orbán-barát
CSU-párt politikusait büntette meg a válaszó nép!Sok magyar gyökerű választó,
akik demokráciában szabadon élnek,azoknak a orbán-banda "vörös posztó"!
Arra utaltam,hogy az orbánkatonák látogatásai a választások előtt,a gatyájába
csúszott a CSU-nak! Madarat tolláról embert barátjáról,holott az Orbánék nem
számítottak barátoknak! A M.Weber is a sok voksot vesztett bajor CSU vezető
tagja! Udvarias ember,mert nem küldte el az Orbánt azonnal a 3,14-csába!
Gauntlet
Kollaboráns pártok minek vannak egyáltalán ?
Commenter
@kokopelli: a néhai Vörös Vince kisgazda képviselőt idézve Weber is rájött hogy orbánnal csak "lecsúszhat" a CSU. Azt anno senki nem mondta meg az idős képviselőnek hogy a párt neve csak magyar olvasatban csú...a liberális orbánt még nyilván ellenségnek vagyis inkább ellenfélnek tekintette a csu, én azon csodálkozom hogy egyetlen percig is elhittek neki bármit is, annyi szinű tolla volt már a vöröstől a piros fehér zöldes nép nemzetiig...
kokopelli
@Commenter: ..ha azt mondom,hogy egy Ungarn nagyságú ország még egy un,ter-
tománnyal sem ér fel,akkor a köznapi gyakorlatban senki nem foglalkozik vele!Ha egy-
jó pár nagyvárosnak a GDP-je meghaladja M.o-ét,akkor miért is foglalkoznának vele?
Ha az átlag német Budapestet összekeveri Bukaresttel,mert máshol szivesebben tölti
el a szabiját,akkor...?Nem hisznek el neki semmit,de a protokoll az udvariasság és
a kultúrált viselkedés azt szabja meg!A CSU parlamenti főnöknője B.Stamm a Kövér
megbeszélt látogatását már egyszer lemondta,de nem betegség miatt!Nem egyszerű
a korrekt viselkedés,az Orbán-szerű kétlábúak fogadásakor! Hányni-köpni ki kell men-
niök,de ha lehet ne sokszor! Az orbáni Fidesz most sem barát! Van,...oszt annyi! ;-)
Néppárt ugyan miért is?A nép szivatásából élnek amit a Net világában mindenki tud,
akár "külföldiában" is! ;-))))
Commenter
@kokopelli: minden szavad igaz ez nyilván így is van, nem osztunk nem szorzunk a Fidesz pedig vállalhatatlan de mint Macron is mondta, meg lettek választva tehát ott vannak, hiába nem szereti őket...
Sámannus
Gyurcsányozhattok baszki az echótévé tegnap úgy okádott mint a lagzis kutya.
Nem érdemlik meg a hatalmat, ezrével takarítják ki a lakásaikból a családokat .szélhámos szemét banda! Jön még a kutyára dér! Az édes anyátok se fog siratni olyan gazemberek vagytok.
desiro
Tegnap este rémhír tv-ben huth paraszt gergő osztotta az észt, olyan gyűlölettel beszélt Gyurcsányról, hogy az már felháborító, 20 évvel ezelőtti dolgokról beszélt, de gazda állatkájának és pereputtyának a viselt dolgaikról valahogy mindig meg felejtkeznek.
Persze értem én mert van az a pénz amiért állandóan az orbáncos seggében tartják a fejüket.
tulipan
@desiro: Valami nagy baj van készülőben amiért már megint elő kellett venniük a Gyurcsány-kártyát!!
Te tulajdonkáppen mi mást is vártál, ettől a Mészáros Lölő fizette, szaros nyelvű, lakáj-bandától? Miért nézed egyáltalán???
tulipan
@Csizmás Kond: Inkább neked kéne vastag szemüveglencse! Lehetőleg nem narancsszínű!!
Nessy
Igazán nem értelek benneteket! :-))
Ez a fidesz féle keresztényi viselkedés!
"Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat", mondja az Irás. Ezeket olvasva rájöttem, hogy kutyaliter utálhatják Orbánt és tenmagukat a hívek!
bencemacska
@Nessy: ma, 10:31
Gondolod, hogy valamelyik kormánypárti ismeri egyáltalán a "szeretet" szót?
tulipan
@bencemacska: Há' dehogyisnem! Ha még mindig nem vetted volna észre, az önimádat mindben túlzotten is TÚLTENG!!!
kereső
@tulipan: 19:48, megsértődött!" Az Európai Néppárt frakcióvezetője, aki végül Orbán Viktor is támogat abban, hogy bizottsági elnök legyen, az Euronewsnak azt mondta, csalódott, hogy ő nem került bele a magyar kormány kampányvideójába Soros György, Guy Verhofstadt és Judith Sargentini mellé, pedig ő is megszavazta a Sargentini-jelentést. "
tulipan
Nagyon helyesen is teszik! Ennyit igazán megérdemel egy olyan ember, aki ekkora utat járt be és tudatosan vállalta a halált!
infostart.hu/belfold/2018/10/23/gyurcsany-a-dk-nagy-imre-oldalan-all
1magyar
Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani.
De sokkal okosabbak mint az ellenzék és sikerül is nekik mert nem az afrikai migránsokkal,muszlimokkal akarja felhígítani a magyart és az európait.
Viszont abban igaza van a DK-nak, hogy a magyart pénzzel, jobbléttel kell itthon tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.