Bár a hajléktalant most sem engedték be a saját tárgyalásán a terembe, a védelem ezúttal elintézte, hogy a közvetítőteremben mellette lehessen egy ügyvéd.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Meg kellett volna szüntetni az eljárást, hogy a cselekmény nem veszélyes a társadalomra. A kontár rendőröket pedig kirúgni, mert a tényleges bűnöket nem üldözik. esküjüket megszegik. Nem a diktátorra esküdtek a rendőrök. Csak a főnökeik nagy titokban.A zajongás miatt biztosan nem indítottak eljárást. Igaz ma holnap a hangos bulikra kényszerítik majd a fiatalokat, a jólét demonstrálására.
Eladott Ország
A hajléktalanok törvényes megalázásának örömére a propagandafertő. Kitalálták, hogy az lesz a tuti, ha ráfogják mindenkire, aki az embertelenség ellen szól, hogy hülyebarom, kretén liberális, és a nyomort akarja konzerválni, azóta is ezt nyomja kötelezően az összes sztárpublicista és tollforgató segédmunkás. A hajléktalanok életét márpedig csak úgy lehet megmenteni, ha a maradék méltóságuktól is megfosztják őket, amikor a személyes tárgyaikat elveszik és megsemmisítik. Rohadék, álszent barbárok! És a végére a dübörgés és jobban teljesítés bizonyítására egy másik adat: három ország van csak az Európai Unióban, ahol több gyereket fenyeget a szegénység, mint Magyarországon – erre a megállapításra jutott az EU Alapjogi Ügynöksége. A most kiadott jelentés szerint a magyar gyerekek szinte pontosan harmadát, 33,6 százalékukat fenyegeti a szegénység vagy a társadalmi kirekesztettség. Innen lesz szép győzni, elvtársak!
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Kihagytad, hogy sorosisták is az ellene szólók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.