Kósa Lajos vasárnap délelőtt jelentette be, hogy kezdeményezi Demeter Márta nemzetbiztonsági felülvizsgálatát. Az LMP társelnöke közleményben reagált a történtekre, melyben a következőket írta: "Természetesen nagy örömmel állok elébe az újabb, 5 év alatt immár harmadik, nemzetbiztonsági átvilágításomnak. Ha már Kósa Lajos, a Honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke amúgy is Kövér László házelnökhöz fordul, elvárom, hogy kezdeményezze Orbán Viktor miniszterelnök nemzetbiztonsági átvilágítását, melyet folyamatosan elkerült az elmúlt 28 évben. Kérem a bizottsági elnököt arra is, hogy a Honvédelmi és rendészeti bizottság vegye napirendre a következő ülésen a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat beszámolóját arról, hogy mit keresett Zaid Naffa, a nemzetbiztonsági ellenőrzésen kétszer megbukott jordán tiszteletbeli konzul a Magyar Honvédség honvédtisztjeinek avatásán. "

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Sőt, Kósa Lajos vagyonkezelési tanácsadását is bolygassák meg egy kicsit ügyészségi vizsgálattal.
Eladott Ország
Akkora jelentősége pláne nincs, mint amekkorát lakájmédiáék igyekeznek fabrikálni az ügyből. Nagyon terelnek a fiúk. Bármi megfelel, csak nehogy véletlenül a költségvetés elszálló hiányáról, a sorozatban érkező brüsszeli pofonokról, a luxusrepülőgépes utazásokról, az oktatásról, egészségügyről és egyéb, valóban létező problémákról kelljen beszélni. Szánalmas ez. Nem kicsit, de legalább nagyon. Hoppá, közben az Origo című üzemegységben olvasom, hogy nyilvánosságra hozták azokat a dokumentumokat, melyeket állítólag Demeter Márta látott és melyek alapján megfogalmazta a vádjait. És tényleg. Már csak azt nem értem, hogy Németh Szilárdtól kezdve a nyolcaskáig mindenhol és mindenki azt hörgi, hogy Demeter Márta államtitkot sértett és felnégyelni, lecsukni, kizárni, bezárni kell, akkor a Honvédelem.hu című – nyilván honvédelmi – portál hogyan hozhatta le ezeket a dokumentumokat? Egyedül az Orbán nevű katona KERESZTNEVE van kitakarva. Ők is mennek a böribe? honvedelem.hu/cikk/113022_ismet_nem_nyilvanos_katonai_informaciok_szivarogtak_ki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.