Ha Kósa Lajos át akarja világíani, akkor tegye már meg Orbán Viktorral is, mondta az MTI-nek Demeter Márta LMP-s társelnök, és egyéb kényes ügyekben is lenne pár ötlete.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
„Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad” - idézte az interjúban Simicska Orbán szavait, amire elmondása szerint ő azt válaszolta, hogy nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitalálják együtt, miket írjon. Arról, hogy aztán valóban írt-e Orbán jelentéseket Simicskáról és másokról, hányat, és hogy mit „találtak ki együtt”, a nagyvállalkozó/stróman nem beszélt.
„Két befolyásos magyar üzletember szállt fel egy Moszkvába tartó repülőgépre néhány héttel a 2010-es parlamenti választások előtt. Mindketten Orbán Viktor legszűkebb köréhez tartoztak. Az egyikük Simicska Lajos volt, Orbán régi barátja és hosszú ideig szoros gazdasági szövetségese a fidesz építkezésében. A másik Nyerges Zsolt volt...
index.hu/belfold/2018/03/11/simicska_a_kgb-utodnal_igy_kezdodott_orban_putyinhoz_dorgolozese/
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.