Elképesztően édes videót posztolt kisfiáról Szinetár Dóra! A kis Benjámin teljesen a rajongók szívébe lopta magát imádnivaló kacagásával.

Tündéri videó készült Szinetár Dóra kisfiáról

Fotó: Szinetár Dóra / Facebook

Szinetár Dóra legfrissebb, Instagram-on közzétett videójának tanúsága szerint a kis Benjámin nagyon boldog. Mint ahogy az a felvételen is látható, a színésznő kisgyermeke vígan kacarászik, miközben édesapjával labdáznak a színes szőnyegen.

"Apa-Fia meccs! Micsoda kacaj! És micsoda reflexek! Lesz még itt csodálkozás..." – írta az édes videóhoz a színésznő, aki nagyon büszke kisfiára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Apa-Fia meccs! Micsoda kacaj! És micsoda reflexek! Lesz még itt csodálkozás... ️ #kicsifiam #szerelmem #labdaznijo #nagyonugyes #buszkevagyok #anyavagyok #buszkeanyukavagyok

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

(Blikk.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Micike
Látom feljebb a FB-os hozzászólók hőbörögnek, hogy miért nem mutatja meg Down-szindrómás babáját Szinetár Dóra, én elárulom: csak.
Nem mindenki csinál bulvár pojácát a gyerekéből azért, mert egyrészt megadja a gyereknek a választás élehetőségét, hogy akar-e majd közszereplő lenni, másrészt megkíméli attól, hogy a neten lógó számtalan rosszindulatú ember pocskondiázza az akár makk egészséges gyereket, tetszik, nem tetszik, ronda, cigány, lófejű, dagadt, csontváz, stb. Ezért nem mutogatja az egészséges gyerekét/gyerekeit pl. Görög Zita, Kapócs Zsóka, Nádai Anikó, Dobó Kata, Ábel Anita, Fehér Anna, Miklósa Erika, Szinetár-Bereczki a lányát sem, stb., stb., stb., és jól teszik. Elárulom egyébként, hogy a Down -szindrómás gyerekek nem szellemi fogyatékosok, rengeteg szeretet tudnak adni, bölcsek és okosak, vannak köztük felnőttként modellek, színészek, polgármesterek, tanárok, szociális gondozók és így tovább.
Kovács Adél fantasztikus Kossuth- és Jászai Mari-díjas színigazgató színésznőnk (férje Kováts Tibor balettművész) ma már kb. 18 éves lánya Laura is Down-szindrómás, érdemes a kislánnyal pár éve készült fényképes interjút elolvasni a sok okoskodó, tájékozatlan hápogónak. A kislány gyönyörű és okos:
www.nlcafe.hu/ezvan/20130505/kovats-adel-interju/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ès ha down-szindròmàs? Vagy mondjuk siket-nèma, vagy ... nem akarom sorolni. Ember! Az ember pedig attòl ember, hogy nem tapossa el, nem dobja ki ès nem karmolja halàlra a gyengèbb, vagy beteg tàrsàt...
Mert mindenkiben van jò, ès minden gyerek szeretnivalò!

Sokkal ijesztőbbnek talàlom azokat, akiknèl a deficit lelki, tőlük kell tartani.
Macskaszem
Szerintem az nem baj, hogy nem betegként kezelik a kicsit, hanem gyerekként, akiből szeretettel, fejlesztéssel, gondoskodással megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni. Ez teljesen normális szülői viselkedés.
JAJMÁR
A Szinetár Dóri feltöltött videóját ismét megnéztem.
A videó azért cuki, mert egy enyhe down-szindrómás kisfiú van rajta, és ország-világ láthatja, hogy a kb. egy éves gyerek biztonságosan ül, kommunikál, játékban részt vesz, kacag... szóval, ha down-os, akkor tényleg nagyon enyhe!
Kell, hogy lássák azok, akik bedobálják a "nemkell" kategóriába ezeket a gyerekeket. Persze, ha tudnák, ha értenék, ha lenne rá szemük és szívük, hogy mit kell figyelni...
most azért írtam le, hogy hátha rájönnek, mitől is annyira cuki ez a videó :)

de köszönet a Szinetár Dórának és férjének, akik felvállalják és próbálják másokkal is megértetni, hogy a "másság" önmagában se nem bűn, se nem szégyen, nem is betegség,(A betegséget gyógyítani próbálják) egyszerűen nem lehet mindenki egyforma! A jövő majd eldönti, és az egyéni sorsok, ki mennyit ér!
JAJMÁR
A József Vizvári fészbukos hozzászólónak üzenem, hogy ő is nagyon szép :)
Ha feltölt magáról egy videót, ígérem, hogy majd véleményezem azt is :)
Katalina62
@Micike: a pontosság kedvéért, Kováts Adél lánya nem Down-szindrómás!
vacsi
A blikk-ben láttam egy képet a kicsiről: www.blikk.hu/.../eloszor-mutatta-meg.../l9rdmbn
Semmi baja, csak az anyjára hasonlít.
Nem hiszem, hogy állandóan hátulról kellene fényképezni! Ezzel valóban azt sugallja, mintha szégyellné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.