Csupán két hete laktak abban az albérletben, amely tegnap hajnalban leégett. A családból ketten  is életüket vesztették.

Anya és lánya vesztette életét a kaposvári lakástűzben

Fotó: Katasztrófavédelem

Rémisztő ordibálásra ébredtek tegnap hajnalban egy kaposvári társasház lakói. Először azt hitték, a kinti kukákkal rendszeresen kötekedő környékbeli férfi balhézik ismét. Aztán kiderült: a Csokonai Vitéz Mihály ut­cai ház egyik negyedik emeleti lakásában tűz ütött ki. A kiérkező tűzoltók az erkélyen segítségért kiabáló férfit még ki tudták me­nekíteni, ám a lakást mindössze két hete bérlő Mónikán és 20 éves lányán már nem lehetett se­gíteni.

A Bors a helyszínen úgy értesült: a halálukat füstmérgezés okozta, azt azonban még vizsgálják, miért keletkezett a tűz. Tegnap délben még kétségbeesetten próbálta megtudni az áldozatok több ismerőse is, mi történt.

Mi költöztettük be őket pár héttel ezelőtt – mondta könnyei­vel küszködve a 20 éves lány egyik barátja a Borsnak. Megtudtuk: a tragédiát túlélő férfi a lány párja volt. Angolul beszéltek egymással, mert ő nem magyar állampolgár.

Mónikának sörözője volt Kaposváron, de ma nem nyitott ki. Ilyen nem fordult elő korábban. Ők haltak meg? Ez felfoghatatlan! – szörnyülködött egy kaposvári, aki a Borstól tudta meg, kik a tragikus hajnali lakástűz áldozatai.

A Csokonai utcai lakás teljesen kiégett, a redőny és az erkélyen álló szárító darabjai a lenti kukában hevertek. Mindössze ennyi maradt két életből.

(Borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.