Az általam olvasni érdemesnek tartott internetes újságok zöme (24.hu, Index.hu, Népszava.hu és hvg.hu.) olyan stílusban adta hírül Gémesi György hajléktalanokkal foglalkozó megnyilvánulását, mintha egy NER-kompatibilis címeres gazemberről lenne szó.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Gémesi nem a fidesz embere,ez teljesen biztos.Nem véletlenül áll majd' 30 éve Gödöllő élén.A környék legmegbecsültebb polgármestere Pásztor Béla veresegyházi polgi után.Ha ő azt mondja,hogy Gödöllőn rendben vannak a dolgok hajléktalan-ügyben,akkor az úgy is van.
tudode
Bár a "Nárcisztikus Együttműködési Rendszere" is olyan FELTÉTELEKET TEREMTENE, mint Gödöllő polgármestere, az Havai lenne azok számára, akik HAJLÉKTALANOKKÁ váltak. mivel mindenhez EGY HELYEN hozzájut a rászorult, kulturált körülmények között,
.
Nem kell MARATONT FUTNIUK, és elviselni az őket LEPKE HÁLÓVAL, vagy lasszóval fogdosó rend őrei úri módon nejlon kesztyűvel, mintha megvédené őket attól, hogy , akik tekergetik a hajléktalanokat, bármikor kerülhetnek az utcára, ha nincsenek milliárdjaik!
Csizmás Kond
...mert ha ugye egy orbángecis kirohanással áll elő akkor nem kéne azon gondolkodni, hogy mit kéne gondolni róla...faszfejgondolkodás, amikor már csak ellenzékiesen szabad valakinek véleménye legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.