Danis Lídiát a TV2-n futó Bogaras szülők Zsuzsijaként egy nagyon harsány roma anyukát alakít, aki magából kikelve kiabál egy szülővel, amikor lányát, Fatmát nem hívják meg egy szülinapi bulira, mert úgy érzi, hogy a származása miatt igazságtalanság éri. A Blikk interjúja.

Származása miatt támadták fiatalkorában a TV2 sztárját

Fotó: Danis Lídia / Facebook

A való életben is ennyire nyíltan konfrontálódik emberekkel?

Nem, én nem így oldom meg a konfliktushelyzeteket, mint Zsuzsi. Nem vagyok ilyen szókimondó, hanem sokkal szelídebb, de titkon vágyom arra, hogy néha ilyen őszintén kimondjam, amit gondolok.

Érte Önt is diszkrimináció korábban a roma származása miatt?

Gyerekkoromban igen, mert a gyerekek sokszor kíméletlenül őszinték. Felnőttként viszont már nem volt ilyen élményem, és szerencsére a gyerekemnek sem. Igaz, ő félig roma származású.

Az Aranyéletben egy elég sötét, míg a Bogaras szülőkben egy komikusabb karaktert alakított, milyen szerepre vágyik ezek után?

Minden lehetőségnek nagyon örülök, a titkos álmom viszont az, hogy egy kosztümös filmet forgathassak. Ez azért igazán meglepő, mert én gyűlölök öltözködni, de mégis, az ilyen alkotások hangulata mindig nagyon megfog.

(Blikk.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@ila51: igen, a lényeg kimaradt annak, aki nem nézi a sorozatokat, mint például én. De legalább már tudom, hogy kiről van szó. :D
ila51
@nevemnick: én is csak innen csipegetek ...HBO GO ...most hozzáférhető a 3. évad , még csak az első kettőt láttam , de az jó
nevemnick
@ila51: köszi, szerencsére csak a sima, és 2,3 HBO van, ritkán nézem ezeket is, csak akkor ha van olyan ami érdekel. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.