Abban mindenki egyetért, hogy a lopások miatt reformra lenne szükség, de most a szakma kikerülésével lépne radikálisat az állam. Színházak is veszélybe kerülhetnek, a hatalom kezébe sokkal nagyobb kontroll kerül.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A tahóknak nem kell művészeti TAO

egyébként is kultúrharc van, vagy mifene

Mottó, helyett:

Nem akarok tetű lenni, de meg kell jegyezzem,
hogy a létezőben, amikor még volt
valamiféle focinak nevezhető,
a brigádnaplókba színház-jegyek és/vagy
kiállítás-látogatások kerültek és
nem foci-meccsről szólok.

Az index.hu értesülései szerint: „Jelenlegi formájában megszüntetik az előadó-művészetek TAO-ját.”, hozzátéve, hogy „van, aki szerint már most szerdán teljesen eltörlik ezt a bevételi formát, mások szerint a pénz megmarad, de annak kiosztásáról már egy, a minisztérium által kinevezett bizottság fog dönteni”.
A kézenfekvő kell a zsé a focinak és a csókosoknak majd juttatnak más formában mellett, – a cikkben bőven aposztrofált – rendszeres rendellenességekre való felelősséghárítás – szerintem – igen nagy pofátlanság, lévén az ennél nagyságrendekkel nagyobb sport-támogatásnál gyakran még a mire is államtitoknak minősül. Gyakran még annál is nagyobb, mint ki utazik, kinek a kije és hova a különféle repcsiken! =))
kereső
Kell a TAO pénz az üres stadionok fenntartására-a beterjesztett módositás szerint:megszüntetik a művészetre felajánlott támogatásokat, ugyanakkor lehet pályázni stadion fenntartásra.
"Nem irok,nem olvasok,én magyar nemes vagyok!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.