Az elmúlt években a magyarországi közbeszerzési szerződések 60 százalékát nem átlátható módon ítélték oda, a közbeszerzések 30 százalékánál nem volt verseny, azaz arra csak egy ajánlat érkezett – állapították meg a Corruption Research Center Budapest (CRCB) kutatói gyorselemzésükben.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az állampárt és szavazói szerint ez rendben van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Meghökkentő???
Mi van ezen meghökkentő???
RonaGyuri
@RonaGyuri: Meghökkentő lenne?

legfeljebb a tudatlan, tájékozatlan és a mindennapok felé érdektelen ember lepődne meg

Azt írja az ójság, hogy „Az elmúlt években a magyarországi közbeszerzési szerződések 60 százalékát nem átlátható módon ítélték oda, a közbeszerzések 30 százalékánál nem volt verseny, azaz arra csak egy ajánlat érkezett – állapították meg a Corruption Research Center Budapest (CRCB) kutatói gyorselemzésükben.”
Bocs meggondoltam; ha nem is meghökkentő, de eltér a „várttól”. Persze ez lehet mérési gond is, de én például sokkal rosszabb eredményt becsültem volna! =))
justhpeter
Az állampárt és szavazói szerint ez rendben van.
Yoda69
Meghokkeni majd akkor kell, amikor jon az allamcsod.
Peller Anikó
@RonaGyuri: A keretszerződések nélkül ennyi. 2011 májusi adat még így is 88% nem átlátható.

Gondolom a 30% verseny nélkül kiosztott pénz a zsíros falatok, pl mészaros a vajna tibor cö cö.
papa.49
Sajnos még csak ott tartunk, hogy ,,meghökkenünk,, rajta már el kellett volna zavarni a halál nemiszervére ezt a csaló bandát !!!
tudode
Emlékszem arra, amikor a pályázatok, illetve közbeszerzések elindultak a TERVGAZDÁLKODÁS után, úgy működött, a JELSZAVAS pályázatot FÜGGETLEN BIZTOSSÁG bírálta felül, a LEGOBJEKTÍVABB ELFOGADÁSA után bontotta ki a bizottság a PÁLYÁZÓ NEVÉT tartalmazó borítékot.
.
Ma már HASONLÍT az ország a GAZDÍJÁRA, adj uram, de mindjárt a HAVEROKNAK, akik a mutyival NEM FORGATJÁK VISSZA A GAZDASÁGBA a lóvét, hanem hanem Mr 20, sőt 90%-osok NARANCSKÖDDÉ varázsolHATJÁK a közlóvét, amelynek eredményeképpen, pl. "csak" a KAPARJKÚRTA szt családja

g7.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/.
.
A + Ferenci Krisztinaához hasonló, nagyon tanulságos tanulmány, elolvasásra érdemes
.
Orbán Viktor nemzeti posztkommunizmusa
tldr.444.hu/2018/12/03/orban-viktor-nemzeti-posztkommunizmusa

• Orbán Viktor híveiben és kritikusaiban egy közös dolog van – komolyabban veszik őt, mint megérdemelné.
• Az évek során kiderült, hogy Orbán Viktor kiváló pártvezér, de szerény képességű miniszterelnök. Minden tényezőnek meg kellett változnia, hogy minden úgy maradhasson, mint régen volt.
• Orbán létrehozta az EU első magánállamát. Ennek az a lényege, hogy az állami tulajdont nem lehet elválasztani a párt- és családi tulajdontól.
• Orbán olyan, mint egy diszkótáncot járó Kwasniewski. Azt mondja: bátran legyetek olyanok, amilyenek vagytok. Kiabáljatok hangosan arról, amiről egyébként beszélni is alig mernétek."""(__)
.
Ez már nem PÁRT, szekta a javából! A félelemkeltés, és a POFAKARATE a fegyverük, és a VILÁGHÁLÓ a legnagyobb ellenségük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.