A Hős utca 15/A és 15/B épületei közé már korábban emeltek egy kerítést és méretes betonelemeket is letettek, a rendőri jelenlét is folyamatos. Most a legfrissebb társasházi határozati javaslat szerint újabb kerítés és élőerős beléptetés jöhet. A lakók szerint így akarják rávenni őket, nyomott áron adják el lakásaikat.

Újabb kerítést húznak a Hős utcai gettó köré

Három méter magas kerítéssel zárják el a Hős utcát – jutott el az információ a hvg.hu-hoz néhány nappal ezelőtt. A kerítésről szóló hír azért meglepő, mert egy évvel ezelőtt már felhúztak egy néhány méter hosszú kerítést, illetve letettek néhány, építkezésekről ismert betontömböt.

Amikor a hvg.hu rákérdezett a lakóknál, illetve a területen dolgozó civileknél a mostani kerítésre, kiderült: egy friss társasházi határozati javaslatról van szó, amit elküldtek a hvg.hu-nak, felkerült egy blogra, valamint időközben a Népszavais beszámolt róla.

A tervezetből kiderül, teljesen körbekerítenék a területet, valamint élőerős beléptetéssel érnék el, hogy a lakásokba csak a tulajdonosok, az igazoltan a társasházban élők, a bérlők és bejelentett családtagjaik, valamint a hozzájuk érkező látogatók mehessenek be.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Talán ha akiket összeszedtek ott nem kén másnap kiengedni az utcára !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...ez a liberalizmus...a tetveknek is ugyanazon jogok járnak...
Horizont
@Pálinkás Pál: Az állam annyi mindent fizet (feleslegesen) ez nem férne bele? Na ne má...
Pálinkás Pál
@Horizont: és akkor aki nem cigógettóban lakik,annak mit mondanál??? téged nem segítünk mert nem roma a szomszédod???beleférne az is hogy legyen alapjövedelem,de akkor még kevesebb ember dolgozna!! így is a közmunka fizetés kidobott pénz,mert értéket nem teremt,nevezhetjük segélynem is,csak be kell menni érte!
Horizont
@Pálinkás Pál: Bocs de rossz úton vagy. Először is ez nem kimondottan cigógettó. Nagyon sok magyar lakik ott. A házat le KELL bontani. Ezért a tulajoknak a kisajátítás jár a nem tulajoknak másik lyuk. Annak a megszüntetése ami ott van nemzeti érdek. Nagyobb mint egy újabb stadion Felcsúton. Ez a főváros szégyenfoltja.
Lepényleső
Valahogy olyan gettósításnak tűnik? Aztán lakóit valamelyik koncentrált táborba küldik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. April 20., 08:09
Ragyogó idővel köszönt be a szombat
Szórakozás - 2019. April 19., 17:45
Kommandósok csaptak le a lila-fehérek volt tulajdonosára