Kádár János és Dobi István kiérdemelte az akasztófát. Saját megítélésük alapján. A sarkalatos bűn, amely mindkettőjük szerint önmagában is akasztófát ért Nagy Imre esetében, a Varsói Szerződésből való kilépés volt. Ebben a bűnben mindketten osztoztak Nagy Imrével. Ezt Kádár maga is elismerte - Moszkvában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ideje lesz, hogy ELMÚLIK ez a múltidézésről való EMLÉKEZÉS!
.
Azok számára akik ÁTÉLTÉK számtalan gondolat ötlik fel:
.
Pl. a NAGY IMRE újratemetése, ahol feltűnt az, aki TÚLTESZ mindazokon, akiket a cikk kárhoztat, mivel ilyen ÉLHETETLEN nem volt a kormányzásuk alatt, mint annak, aki ma már a
virtuális ,HATODIK KOPORSÓJÁBA gyömöszöli mindazokat, akik nem az ŐFENESÉGE nótáját fújja!
.
Ennek a cikknek kapcsán elkövette azt, amiből képtelen kibújni, mivel
.
-------- Konrád György: Orbán felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta magát tenni:
hvg.hu/kultura/201801_konrad_gyorgy
.
"""HVG: Mikor jött rá, hogy tévedett a megítélésében?

K. Gy.: Már Nagy Imréék újratemetésekor, amikor a beszédet mondta a Hősök terén. Tudtam, hogy abban állapodtak meg a Történelmi Igazságtétel Bizottsággal, hogy a kelet-európai diktatúrákban élők védelmében most még nem hozza szóba az orosz csapatok kivonását, de megszegte a megállapodást. Felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát."""
.
Más lenne a világ, ha sikerül kierőszakolnia
.
------ Orbán Viktor: Vissza akarjuk kapni a jogot a halálbüntetés bevezetésére
.
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
Elképzelhetetlen, hogy egy ilyen gátlástalan figura mit kezdett volna a HALÁLBÜNTETÉSSEL annak függvényében, hogy még a POFAKARATÉJA a váltakozó karénekesei hadával együtt LASSAN ÖLŐ MÉREG, annak is, aki még nem érzékelte, és AZOKNAK "is" akikre még nem mutatott rá!
.
A jelen a XXI. században FELÜLÍRJA a múltat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.