Már fertőtlenítve, benyugtatózva a műtőasztalon feküdt az elbocsátott szívsebész betege, mikor szóltak neki, hogy elmarad a beavatkozás. Az ATV Heti Napló című műsorában arcának vállalása nélkül megszólaló beteg zárójelentésére azt írták: „technikai okból” nem műtötték meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ez orbáncék keresztény emberi méltósága a számolatlanul befizetett adók, járulékok tucatjaiból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Ez orbáncék keresztény emberi méltósága a számolatlanul befizetett adók, járulékok tucatjaiból.
Nessy
Ez felér egy gyilkossággal! És van képük magukat kereszténynek nevezni! Hívek, jöhet a hozsanna! Éljétek át, amit a beteg átélhetett!!!
sokanvagyunk
Valószínűleg jobban járt így, mintha a főorvos főnöke műtötte volna meg.
Qqberci
Kásler! Mit mond erre a tíz parancsolat?...
Commenter
Erre már nincsenek szavak. Félek, nem az első és utolsó beteg fog így járni kásler minisztersége (orbán miniszterelnöksége alatt). Nem véletlenül borította az éjjeli edényt Dr Zacher Gábor főorvos úr, és nem is véletlenül nyilatkozta azt, hogy az, amit ő elmond, az csak a jéghegy csúcsa.
bencemacska
Ezek azok a dolgok, amiket a birkák nem tudnak ésszel felfogni!
És a GOKI mb főigazgatójának (Prof. Dr. Andréka Péter ) volt pofája azt mondani nem tudnak a három Székely doktor által műtendő betegről!!! Egy már meghalt, kettő még él!!!
Ez a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy még mindig a helyén van, még mindig árthat!!!
Commenter
@bencemacska: ha jól emlékszem bencemacska, neked is pár hónapja katéterezésed volt így akár veled is megtörténhetetett volna mindez-szerencse hogy nem így történt. Én kásler kinevezésének felvetődésekor személyes tapasztalat alapján (OOI) már azt írtam hogy mostantól a hozzátartozók nagyon elkezdhetnek aggódni a szeretteikért ha ez a valami miniszter lesz... :(((( és nem csak az egészségügy tartozik hozzá... :(((( Amíg ez a qrmány a helyén van ezek az emberek is a helyükön fognak maradni.
bencemacska
@Commenter: ma, 14:36
Jól emlékszel, de a katéterezést azonnal követte 2 stent, 3 nap múlva egy pacemaker /másik kórházban/, majd egy hónap múlva még egy stent.
Nekem szerencsém volt, mert a területi kórházban működik Tb finanszírozással egy magán cardiovascularis ellátás, és nem kellett sem a GOKI-ba, sem a Honvédba mennem!
Most ezt a rendszert fogja a piszkoskörmű felszámolni!
Viszont korábban én is feküdtem radiológiai kezelőasztalon fél órát orvosra várva, mert a másik munkahelyéről jövet dugóba került. Mikor megérkezett megkaptam az aktív kontraszt anyagot, kiderült,hogy nem működik a CT.
Ezért telt el még félév, mire "kezelésbe vettek"
El tudom képzelni, hogyan érezhette magát műtétre várva ott feküdni!!!
CsipkeRózsa
És van pofájuk az elbocsátott szívsebészt hibáztatni!
Nessy
@Qqberci: V. parancsolat: Ne ölj!
Hypokráteszi eskü: Nil nocere! Ne árts!
Commenter
@bencemacska: most olvasom hogy arra hivatkoztak lehet ilyet? h. a műtétre politikai (mi van?) okokból nem kerülhet sor, végül a zárójelentésbe technikai ok került. Akkor sem műtötték volna meg a beteget ezek szerint ha életveszélyes állapotban feküdt volna a műtőasztalon? Nil nocere? Hiszen csak ártanak!
Commenter
@CsipkeRózsa: Ki mást hibáztatnának? A minisztert? Elbocsátásakor Zacher Gábor főorvos is volt az, aki hibás volt...
bencemacska
@Commenter: ma15:47
Egyre sötétebb ez az egész, de az világos, hogy a főigazgató és a miniszter pofátlanul hazudtak és hazudnak a mai napig is!!!
A műtétre váró betegek nyilván nem mernek nyilatkozni!
Commenter
@bencemacska: ezzel az intézmény hazai és nemzetközi jó hírét is amortizálják, életveszélybe sodornak további betegeket és sokszorosan megszegik Hippokratészi esküjük szinte minden pontját. A betegek, gondolom ha tehetik, másik intézménybe kérik át magukat? hiszen ugyanez bármikor megtörténhet ott, ahol egyszer már megtörtént. A betegeknek szinte nem is kell nyilatkozniuk a történet embertelensége önmagáért beszél, abszurditása kafkai.
Nessy
@Commenter: Aki elvégzi az orvosi egyetemet, ab ovo doktor lesz. De kevesekből lesz ORVOS!
Ahogy a Szentírás mondja: Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a kiválasztottak!
Kásler dr. és Andréka dr. hivatalból doktor, de ha voltak is valaha "orvosok", mára főigazgató, miniszter lett belőlük! Úgy gondolják, rájuk már nem vonatkozik az orvosi eskü!
görbetükör
Minden és mindenki a politikának, a hatalomnak van alárendelve. Élet és halál urai.
Lassan, de megszokjuk. :(
Commenter
@Nessy: sőt, szerintem ők azok a típusú orvosok akik fehér köpenyes Istennek képzelték magukat mindig is. Pedig pont a humán orvosi pálya az, ahol az egyik legnagyobb elhivatottság kellene. Utóbbi időben beteg állataimmal sokat jártam sajnos állatorvoshoz és azt kell mondjam nagyon sok állatorvos lelkiismeretesebb elhivatottabb állatpáciensével szemben mint a humán orvos humán páciensével szemben. Persze, erre most lehet azt mondani hogy az állatorvosi praxisok ma már kizárólag magánpraxisok. De nem lehet csak a magán-jelleg a lelkiismeretesség oka!
Nessy
@Commenter: Nekem eddig szerencsém volt! Életem párjának és nekem is sikerült "orvost" kifognunk! Nem tudom, az a rezidens doktornő, aki az utolsó napjait megszépítette,megkönnyítette, itthon van e még, de ő igazi orvos és ember volt! Pénz nélkül!!
Commenter
@Nessy: eddig nekem szerencsém volt, csak egy fogorvos okozott maradandó rossz tapasztalatot és hosszan tartó alaptalan félelmet a fogászati kezelésektől.
Nessy
@Commenter: nekem is ilyen a fogorvos, akihez területileg tartozom, nem is jártam felé már két éve.
Commenter
@Nessy: most végre már egy jó és emberséges doktornő kezel. Már nem félek a fogorvostól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.