Őrizetbe vettek a rendőrök Miskolcon két férfit és két nőt, akik szóváltás után baseballütőkkel bántalmazták ismerősüket, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Janasóczki Attila elmondta, emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást Sz. Gábor 57 éves, Sz. Gáborné 50 éves, Sz. Krisztián 21 éves és Sz. Marianna 29 éves miskolci lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak vasárnap Miskolcon egy korábbi vita miatt keveredtek ismét szóváltásba 33 éves ismerősükkel, akire baseballütőkkel támadtak.

A bántalmazás miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A rendőrök az elkövetőket elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Pixabay cco

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 14:45
Hát, a közmédiának kötelessége minden migráncs balhét közölni!
Hogy hány száz éve élnek itt, az részletkérdés!-:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 14:45
Hát, a közmédiának kötelessége minden migráncs balhét közölni!
Hogy hány száz éve élnek itt, az részletkérdés!-:))))
nezelodo
Családi sportegyesület! Székházat meg sportcsarnokot nekik, szotyiköpködő páhollyal, hogy a neves rokon is részt vehessen az eseményeken...
maci0427
@Pálinkás Pál: -- Pakisztán és India északi részén a Himalaja lábainál van a Lovári völgy,ahol a mai napig cigányok élnek,onnan indult el id. után 1300  -ban a cigányok bevándorlása,migrációja!! A Gangesz parti szegény hinduk azóta is keresik a lovaikat amióta ezek ide migráltak !!!
maci0427
Gusztustalanok, aljasok ! Tegnap az ATV. . Fórum műsorába betelefonált egy magát cigánynak mondott férfi ! Elmondta,hogy ők a rendszerváltás vesztesei és különben milyen nagy szükség van a több százezer cigány szavazására amikor választások vannak ! Ez az egy igaz sajnos !!! A másik nem, hiszen a világon talán Magyarországon élnek a legjobban a cigányok, sőt már jobban sokan mint egyes magyarok ! És hazánkban meg van minden
engedve nekik, már lassan nekünk kell alkalmazkodni hozzájuk ! Szomorú vége lesz ennek ! Nincs családtervezés , csak úgy " hagyományból nyomatnak " mindent !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.