Hosszú ünnepi interjút adott Kövér László, az Országgyűlés elnöke az enyhén szólva kormányközeli Magyar Időknek. Csak néhány idézetet ragadunk ki belőle. Orbán Viktor 1989. június 16-i beszédéről:„A Fidesz az alapításától kezdve azt az elvet képviselte, hogy azt mondjuk, amit gondolunk, és azt tegyük, amit mondunk.”„Számomra egyszerre megnyugtató és csodálkozásra okot adó élmény, hogy a szöveg minden szava, mondata a mai napig, csaknem 30 év távlatából is vállalható. Semmit sem fogalmaznék meg másképpen, mint akkor, 1989 nyarán.”A kultúrharcról:„Amit kultúrharcnak hívunk, az az emberek lelkéért folytatott küzdelem, az, hogy miként tudjuk az üzenetünket elmondani azoknak az embereknek, hogyan tudjuk az általunk képviselt, a közösségeinket megtartó értékek melletti kiállásra bírni őket, akiknek a szavazatai által kormányzunk.”„A keresztény-konzervatív, nemzeti elkötelezettségű értelmiség a történelmi traumák és a több évtizedes elnyomás miatt a mai napig úgy érzi, hogy az anyagi...

(Forrás: 168ora.hu, Északi által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Én soha nem kedveltem Kövért,ennek ellenére nagyon irritált ,sőt ízetlennek tartottam azt,amikor Hofi azt mondta róla,hogy szar ömlik a szájából.Tizenvalahány év után kénytelen vagyok megkövetni Hofit,nagyon pontosan fogalmazott.Ez az alak nem egy túlbuzgó fideszes idiótaként fogalmazott most egy egészen otromba marhaságot,hanem a magyar köztársaság parlamentjének elnökeként!!! Ennél nincs lejjebb,a harmadik magyar köztársaság harmadik méltóságának szájából valóban ömlik a trágya,mint egy megfostosodott tehénből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@CsipkeRózsa: 3D,biztos mert hárman vannak a háttérhatalmak!..de mi az a D ? ;-)
RonaGyuri
@Edmond Dantes: csak a rend kedvéért nem Köztársaság!!! =))
dr. prédikátor
Köteles etárs ! hát téged mivel és ki gyártott le???mert hogy a fejedbe észt nem tettek az biztos! talán csak egy marék szar van benne és az folyik ki a szádon!!! geci!!!
tudode
Eljött az ideje, hogy eljátsszák azt a gyerekjátékot, hogy ELSŐ SORBÓL UTOLSÓ SORBA FUSSANAK, mert a NÉPFELSÉGNEK tele van velük a poöcölője, magasról melléktermékezik a TISZTSÉGÜKET megillető tiszteletet!
CsipkeRózsa
@kokopelli: Ha hárman vannak, akkor az ő hármas kiterjedésük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.