A Műegyetemtől a Bem térig vonuló fáklyás menettel emlékezik meg a Fidesz október 23. előestéjéről. Nem véletlen a helyszín, elvégre itt, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen fogalmazódott meg az a 16 pont, amelyet sokszorosítva másnap az utcán szórtak és innen indult el a menet is 1956 október 23-án, amely végül a Sztálin szobor ledöntésével, a "csizma tér" megszületésével zárult.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Orbán,Rogán volt KISZ titkárok,Kövér és a volt MSZMP-s fideszesek takarodjanak a Műegyetem környékéről.Legalább a volt egyetemem campusát ne gyalázzák meg.Még a megátalkodott komcsi Biszku Béla is tisztességesebb volt náluk,ezek csupán harácsoló, gerinctelen pojácák.Ha nincs rendszerváltás,akkor ma Orbán lenne az MSZMP KB első titkára,és ugyanezek a pojácák,mint megyei első titkárok nyalnák Orbán elvtárs seggét.
Sámannus
@tudode: A mai pávatáncosok telefosták volna a gatyájukat akár melyik oldalon álltak volna.
A mai hatalomnak csak a manipulációs eszköznek alkalmazza és véletlenül sem tiszteli a tragédiát ami végig szántotta a társadalmat. Csak forognak mint a szélkakas.
Európa a mi érdekünket is képviseli Európának nem érdeke a pávatáncolás.
Orbán pávatánca éppen azt jelentette, hogy kihátrált a korábbi kijelentései mögül, és eltérítette az országot a közösen elfogadott alkotmánytól és más hatalmak kiszolgálójává vált.
Ez a zene ami akkor is ment a rádióban, az ő gyászindulója lesz, ha nem vonul el a csürhéjével együtt. Most hazudozhatnak bármit azt hiszik nincs felelősségük, de ez a hazugság életük végéig megmarad a népben.Ha kitudódik a szemétségük rájuk dől a neres tákolmány hiába hozza a nyakunkra az oroszokat, vagy a kínaiakat .
www.youtube.com/watch?v=VP7RnuCmM00
tudode
@Sámannus: .
Mivel testközelből átéltem, azoknak a névteleneknek a hozzátartozóinak a tragédiáját, akik ELESTEK, IGAZI HŐSÖK lettek azok helyett, akik MAGUKAT KIÁLTJÁK ki annak!
.
A Fortepan.hu-n meg lehet tekinteni, milyen módon VÁLNAK ÁLLATTÁ AZ EMBEREK!
.
Ez az EMLÉKEZÉS alázatot igényelne, nem magamutogatást, hogy ŐRÉMESSÉGE valaki, pedig valójában SE ISTENT, SE EMBERT NEM ISMERŐ HATALOMÉHES senkiházi!
tudode
@Sámannus: .
kísérteties volt napokig hallgatni a rádión az Edmond nyitányt! Egyik napról a másikra személyesen látni az egyre több romot, a földön fekvő halotakkat, ahogy gyerekek a vállukon fegyverrel járkáltak, természetesen félelem nélkül, és molotov koktélt dobáltak a tankokra. Ki tudja hány ártatlan gyermek lett áldozata a katonásdit játszadozó felnőtteknek.
.
És ezek ÜNNEPELNEK, csindatrattáznak!
,
Borzasztó!.
Sámannus
@tudode: Én hétévesen is éreztem milyen borotvaélen táncolt minden. Ma is van harc, csak ellenünk az uralkodni vágyók harcolnak, mi ahogy módunk van rá védekezünk., csak az a kérdés át vált-e ez a hatalom olyan hangnemre, ahol áldozatok is vannak Erre figyelmeztet a kárpátaljai plakátháború. Ezt csak külsős közjátékosok, és hamiskártyások használják.
Bennem nincs kétség, hogy 2006-ban specnazos akciók is lehettek akik a rendőröket rohamozták, mint ahogyan most is vannak névtelennek titulált utcák, ahol gyakorolhatnak, Európa közepén.
tudode
@Sámannus: .
Én már 22. éves voltam. Bementem a munkahelyemre mint mindig, aztán kijőve nem értettem, hogy mi történt! Magával ragadtak a fiatalok, vidáman, boldogan nevetgélve. Másnapra kitört a balhé Edmond nyitánnyal. Személyes "élményem" volt: két ÁVH-s kiskatona kért, adjak civil ruhát, mert menekülnek, mert a felbőszült emberek meg akarják őket lincselni, természetesen mind mindig segítettem neki.
Ami Kápátalját illeti ott többen kevernek, kavarnak, van is a vh-n erről cikk is, mégpedig (megkeresem)
.
kettosmerce.blog.hu/2016/10/26/a_fidesz_es_a_jobbik_segitsegevel_akarta_megszallni_karpataljat_putyin
.
Ennek a minden lében KÉT KANÁLNAK, akit a konfrontáció éltet, hihetetlen, de lehet ebben is szerepe!
,
Különben valójában 2006 óta az ök. választások alkalmával besárgult az ország. Orbitális játszma folyt, mert az önkormányzatok eladósították magukat, és az országot, közbejött a világálság is, aztán NAGY KEGYESEN megszabadította a NAKI a lóvénkból az ök-ok által felvett adósságot!
.
Ez még mindig azt a módszert alkalmazza az ellenfeleivel/ellenségeivel szemben, amely a durva faterjával szemben bevált, illetve alkalmazva a lengyel Szolidaritást a szakdolgozata szerint!
.
Épp ésszel felfoghatatlan, amit kutyulnak a mi kárunkra, SZOLGÁLATUNK helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.