Több bíró is aláírta azt a petíciót, amit a hajléktalanságot büntető új jogszabály miatt indítottak, tudta meg az RTL Klub Híradója az akciót kezdeményező ügyvédtől.

Bírák is csatlakoztak az ügyvédek akciójához: tiltakoznak a hajléktalan-ellenes törvény miatt

A tiltakozáshoz eddig 1600-an, többségükben jogászok csatlakoztak.

Ésik Sándor szerint olyan állapotot büntetnek, amely nem bűncselekmény, hanem egy nagyon szerencsétlen állapot.

Azért van szociális rendszer, azért van közegészségügy, azért vannak hajléktalanokat segítő civil szervezetek, hogy ezekkel legyen megoldva a probléma

– fogalmazott.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Shikari: A kérdés az, hogy bármiféle gyógyszer segít-e a bajodon ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@Shikari: Látod,elkezdődött! Mondtam neked ...
justhpeter
@Shikari: A kérdés az, hogy bármiféle gyógyszer segít-e a bajodon ?
Clavigo
@Shikari: Te voltál valaha normális ?
SystemError
@Shikari: Tagbaszakadt tróger suttyó vagy nem liberális ebben igazad van. Persze azt is vágjuk, hogy ezt a polgárpukkasztást nyomod. megtanított Gay Fodor.
SystemError
@Shikari: Tudod mire egy bíró bíró lesz majdnem kétszer annyit tanul, mint ahány éves lehetsz...:) Felfoghatatlan mi kőműveském?:)
emerencia
A petíciót aláíró bírók és jogászok legalább tesznek valamit a jogállam és a megtépázott igazságszolgáltatás visszaállításáért. Ők legalább tudják, hogy mi a hivatásuk.
desiro
@Shikari: igazad van. TE NEM VAGY LIBERÁLIS, 1 NÁCI KÖCSÖG VAGY MINT A GAZDÁD!!!
Lepényleső
A társadalomnak kellene? A mai nap alkalmas lenne erre?
gulyasgyula
@emerencia: ...Szerintem meg a bírók jogászok az igazság eltiprói ...Most kiálnak valamiért aminek ők is okozói a sok aljas itéletükkel ...Pl..::::Hány szerencsétlen hajléktalan került az utcára a rossz itélett miatt ??? Mikor lesz rendes ítélet az Ajkai VÖRÖSISZAP ügyben ??? S T B !!!
SystemError
@Shikari: Azért annál többre futja, hogy légy napszemüvegben, vörös fejjel kereplőzzek, hogy libsik :)
SystemError
@Shikari: Címeres 1000-es suzukid megvan még?
magyarbakancs
Iskola példája egy szar,gané rendszernek ez a törvénye, amit alkotott a hajléktalanok vegzálására.A legrászorulóbb emberek zaklatása,az állami erő szervezettel.
Maga a bún.
mackoka46
Az új rendőrfő diktátor csicska nyilatkozott, hogy kíméletesen verik bilincsbe, gumikesztyűt maszkot is húznak a despota bűnözők nehogy fertőzés érje a kisemmizetteket.
emerencia
@gulyasgyula: Ez igaz. Ők sem egyformák. Sokféle ember van közöttük. Én azokat bátorítottam közülük, akiknek megjött az esze vagy el sem ment. (Utóbbi is előfordul néha.)
Clavigo
@Shikari: Ünnep van vazzze,,,, Már megint " körbejársz a maflásokért ",,Agyatlan ?
szep napot
Birak, ugyvedek a legbecsuletesebb, legemberszeretobb elolenyek a vilagon. Ebreszto!!!
Sajnos a hajlektalanok tobbsege budos, koszos, nincs penzuk, szoval annyira kell ezeknek a penzehes embereknek mint a leggombarusnak a nyilzapor.
A hajlektalanokat hasznalaton kivuli laktanyaban kene elhelyezni.
Evente tobb tonna hasznalhato "hamis" ruhat, cipot semmisitenek meg.
Szallodak, ettermek naponta tobb tonna jo minosegu etelt dobnak el csak Budapesten.
Szallodak minden evben agynemuk, sampon, tusfurdo, matracok, agyak, talalt targyak stb. sokasagat dobjak ki.
Az a baj, hogy a hajlektalanok segitese nem egy jo uzlet (ellentetben a migransokkal), ugyhogy megsegitesukre senki sem akar igazan penzt es idot "rapazarolni"
SystemError
@Shikari: Mondjuk csináld csak, úgyis magad alatt vágod a fát. Ha vége a bértroll melónak gyorsan rákapsz majd a tablettásra a Blahán, aztán majd magyarázhatsz a kivetőn a bírónak, hogy mi van.. Amúgy uncsi betanított fidesz-féreg műsorod ezzel farkas kiáltással. Fogadjunk van olyan hegyesorrú cipőd is mint a Habonynak, amiben úgy nézel ki, mint ha menő manager lennel. Tudod olyan, miben a Kubatov portásai egy perce értelmiséginek érezhetik magukat..:)
kripton
@SystemError: Ezzel maszturbáltok már tizedik éve! Hogy bértollnokok vagyunk. TIZEDIK ÉVE vagytok a földbe döngölve bértollnokok által.
Te nagyon hülye te! :-)
kripton
@szep napot: Látod! Ha nem a pofátokat járatnátok, hogy valakik csinálják ezt meg, hanem megszerveznétek, és megtennétek ti magatok, már meg is lenne a megoldás!
dr. prédikátor
Csikari, csikari! megint a fasz végére kerültél, látom megint szopsz rendesen!Csak utána töröld le a szádról a gecit mert rászárad. Szopóka!!!
ibn Said
@Shikari: 06:30: Szegény beteg lélek... a bíró is csak ember, nem olyan "igazkeresztényszupermagyarnemzeti" mint Te és a hozzád hasonlók!
ibn Said
@kripton: "Ezzel maszturbáltok már tizedik éve! Hogy bértollnokok vagyunk."
Hát ha egyszer azok vagytok, nem lehet mást írni! Normális ember (legyen az konzervatív, vagy baloldali, esetleg liberális), nem támogat olyan kormányt ahol a magyarság védelmében magyarokat tesznek utcára, majd kiminalizálják Őket! Nem támogat olyan "keresztény" kormányt akikben semmi szeretet, megbocsájtás, együttérzés, és semmi keresztényi nincs! Legalábbis önszántából biztosan nem! Aki(k) ilyen kormányokat támogatnak azok maguk is elferdült erkölcsűek, kisebbségi komplexusban szenvednek, és még azt is megkockáztatom, hogy szadista hajlamúak! A maradék akik csak "alkalmazkodnak" a regnáló hatalomhoz, mert ez kell ahhoz hogy életben maradjanak, piaci viszonyok között mind földönfutó lenne! Van még egy kisebb rész a megtévesztett emberek akik nem tudnak úgy tájékozódni a világban, mint általában a fiatalok, vagy teljesen beléjük rögzült, hogy mindig megmondják nekik mit kell tenni, és mi a jó!
kripton
Migránssal nem vitázom magyar ügyekről.
gulyasgyula
@emerencia: ...Sajnos ez a kevesebb ..Ma már a bírók is olyanok mint a média ...valakinek mindig nyalnak ...
iluminati
@emerencia: Igy kellene tenni minden embernek...Kormányunknak a beteg emberek már teher...mert a fizetésekből le vont egészségügyi hozzájárulást lenyúlták a saját VIP szolgátatásukra...most költeni kellene a szociális hozzájárulásokból...de már az sincs mert a hentes és mészáros kezeli...Egész Magyarországot kifosztják mi meg csak hajlonálunk előttük...EU tollakkal ékeskedet a vezérkar,nem nől már új toll bőrükön..az összes pénz megy a románoknak meg az ukránoknak és mostmár a szerbeknek is...
ibn Said
@kripton: "Migráns" létemre nagyobb MAGYAR és KERESZTÉNY vagyok, mint TI! :D
kripton
@ibn Said: Mondani mindent lehet.
Én meg olimpiai bajnok, meg Nobel-díjas, meg tizenhat gyerekes Miss Univerzum vagyok.
Csak én is fel szoktam ébredni...
ibn Said
@kripton: Hogyan ébrednél fel hiszen álomvilágban élsz, ébren is álmodsz! Illúzió csak ami körül vesz téged, és nem látsz át a ködön!
kripton
@ibn Said: Mondja ezt egy sehonnai migráns. Egyébkén sincs itt semmihez, semmi közöd. keresd meg merre van Mekka, és takarodj el abba az irányba!
Kookas
@desiro: emmár nem köcsög hanem PUTTONY!!
SystemError
@kripton: Nagy betűkkel írod, hogy tizedik éve, de te pl kicsit több, mint 1 éve vagy itt. Igen többek között ezért, mert csípőből hazudsz, mint az összes ilyen bértroll fidesz-féreg... 2017 JÚLIÚS 29 ÓTA VAGY ITT HAZIG BÉRTROLL, NEM TIZ ÉVE, AHOGY HAZUDTAD! 50 oldalnyi posztot ment visszamenőleg a propi, neked 42 van
kereső
@ibn Said: 14:01, 14:12,aki ilyen szépen miveli Arany János nyelvét-az akár "migráncs "is lehet, akkor is magyar.
És akkor megtaláltam Cserhalmi György gondoltait, aki hajszálpontosan mondta el azt, amire én magam is jutottam:

“Én magyar vagyok, de nem úgy, hogy tépem a számat, pofázok népről, nemzetről, hazáról, hanem, hogy szíven üt, ha népzenét hallok, igézve nézem, ha látok igazi magyar táncot, hogy értem József Attilát, akinek ezerféle nemzet kavargott szívében, és magaménak érzem Radnótit.”
Edmond Dantes
Ennek az oldalnak a közismert idiótája kijelentette,hogy a bíróknak kuss,mert ők nem jogalkotók,hanem jogalkalmazók.Hogy mi van??? A bíró az ítéleteiben természetesen köteles a törvénynek megfelelően eljárni,de ettől még személyes véleménye sőt szakmai tisztessége lehet. Egy demokráciában kizárólag a parlament a jogalkotó,tehát akkor csak a képviselők mondhatnak véleményt? Akkor tehát senki semmiről nem mondhat véleményt,ha nem törvényhozó?Én még ekkora barmot nem láttam,pedig azt hittem,hogy az eddigi marhaságainál már nincs lejjebb.Arról nem beszélve,hogy egy törvényről nyilván nem maga a törvényhozó mond véleményt!!! Bár Shikari esetében az a normális,ami nem normális.Ez tényleg kapitális marha.
kripton
@SystemError: :-)))))))

Tudtam, hogy szellemi fogyatékos vagy, de minden képzeletet felülmúlsz!

TÍZ ÉVE DÖNGÖLÜNK A FÖLDBE TITEKET KÉTHARMADDAL A VÁLASZTÁSOKON!
Így már átmegy???

Te nagyon-nagyon-hülye!
SystemError
@kripton: Figyelj te kis baszadék. Attól, hogy nagybetűvel ejakulálsz a tükör előtt nem tudom ez most hogy jön ide amúgy, eleve hozzád ki szólt eredetileg..? Ráránthatsz még egyet a tükörre, mert igen nyertetek harmadszor, ez volt a téma vagy a náci hajléktalantörvény? Ne izgulj sokáig már nem tart a tanulatlan, tróger suttyók parádézásának. Jön az újabb Soros, a tudásalapú társadalom és akkor téged is be fognak vinni a rendőrök az utcáról..
SystemError
@kripton: Amúgy te 10 éve max 2 éves lehettél már bocs...
ibn Said
@SystemError: Szellemileg most sem több!!!
SystemError
@bakcsubakka: 18:27 Arra gondolsz, hogy gerinctelen szar senki mindkettő? :)
kripton
@bakcsubakka:
Anyád bugyiját ellenőrízd. Az lehetett tele. Én kifejezetten örülnék ha bepróbálkoznátok valami vel. Alkalmunk lenne gyakorolni a kétharmadot. De nincs nektek ahhoz pucátok! Csak a pofátokat tudjátok járatni. Hányadék libsik!
kripton
@SystemError: Igen, arra gondol. (Neked tényleg mindent el kell magyarázni? Szegény édesanyádnak nehéz élete lehet) Hála Istennek! Ha egy ilyen féregürülék, tisztességes embernek tartana, a Dunának mennék!

.
SystemError
@kripton: Ne anyázz te kis fasszópó takony. Ezért vagy egy kis gerinctelen görcs, mert ezt élesbe nem mernéd vagy ha igen hamar fog nélkül szophatnád a gazdádat, de nekem az a tapasztalatom, hogy pont az ilyen kis buzik kussolnak a sarokban a gép mögött egész nap. Aztán ide hányják ki magukból az elfojtott nyomorék életüket.. huzzál a kurucz infora kopasz faszt nyaldosni csirkeszar!
Desischado
@SystemError: Igencsak radikális megfogalmazás, de igaz! Én azt mondom, hogy akik a legelesettebbekkel ilyen aljasul bánnak, az mindent elmond róluk. A szegények, a nyugdíjasok, a betegek és a hajléktalanok orbánéknak felesleges teher. És ők a "keresztények", röhögnöm kell! Azoknak a bíróknak akik aláírták minden tiszteletem, nemkülönben az ügyvédeknek. Van amikor már nem lehet lelkileg bírni az embertelenséget, ha embereke akarunk maradni. Egy valamiben vagyok biztos, hogy amikor megdől az orbáni rendszer, nagyon csúnya végük lesz. Csak már ott tartanánk! De elfog jönni ez az idő, a kérdés csak az, hogy mikor!
kripton
@SystemError: "...nekem az a tapasztalatom, hogy pont az ilyen kis buzik kussolnak a sarokban a gép mögött egész nap. Aztán ide hányják ki magukból az elfojtott nyomorék életüket."

:-)))
SystemError
@kripton: Rakhattál volna még egy smile-t, attól még nyomatékosabb és még egyedibb lennél hülye gyerek..
kripton
@SystemError: Elég ez neked. Fotelhősnek, nagypofájú szarházinak ennyi jár.
SystemError
@Desischado: 80-as évek végén nőttem fel olyan helyen, ahol ezt a kis taknyot már mindenki elverte volna. Másrészről nem az a fajta vagyok, aki a világbékét úgy képzeli el, hogy virágot nyújt Orbánnak és ilyen mosléknak. Lásd Orbán is ott lop a legtöbbet,. ahol a legtöbb a jó indulat. Én ezért vagyok ki pl a mostani EU vezetésre, mert azt hiszik az valami magasztos dolog, ha naivak vagyunk. Amúgy elnézést mindenkitől, de a sz@rt le kell húzni nem pedig beszélgetni vele..:)
SystemError
@kripton: Na kisfiam huzzál suliba. a dumáimat ne ismételgesd ilyen csicska fideszesen, ha más nem jön ki belőled
kripton
@SystemError: Ilyen stílushoz a kedves jó édesanyádat ajánlom figyelmedbe. ;-)
Aki Én
@kripton: @Shikari: Ez az örökös ,,mi" meg ,,ti".
Ugyan azt a faszt szopjátok mint mindenki, csak ti butábbak vagytok az átlagnál, ezért nem veszitek észre. Ennyi.
Ennyi baromságot összehordani egy cikk alatt, mint amennyit ti ketten...
SystemError
@kripton: @Shikari: Annyira levágós, hogy ugyanazt a " kiképzést" kaptátok, ami mellesleg teljesen egyezik a többi anyját is eladó meg agyarázó emberrel. Persze mit várunk, ha arra kellet 100 helyi lap, hogy csuta ugyanaz menjen mindegyiken. Kubatov kutyák!
tudode
A bíráknak nem tűnik fel, hogy ez a törvény, v mi a fránya is KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN nárciszti-kus együttműködés rendszrtelenségének "könnyű" szüleménye:
.
www.google.hu/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=z+alapt%C3%B6rv%C3%A9n+k%C3%B6zjogilag&aqs=chrome.1.69i57j0.16591j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------
.
Cak úgy, amúgy ennek NINCS JELENTŐSÉGE a XXI. században, annak sincs, hogy jókat JÁTSZADOZNAK, miközben tekergethetik a hajlék nélkülieket is a CÁPÁK helyett:
.
www.google.hu/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=z+alapt%C3%B6rv%C3%A9n+k%C3%B6zjogilag&aqs=chrome.1.69i57j0.16591j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Sto eta!
.

.
anima
A hajléktalanoktól elveszik a választott meghalás lehetőségét is.
Elvesztettek mindent, és még a jogukat is elveszik az őket megillető választott meghalás lehetőségétől is.
A szálason van minden kicsiben, ami van nagyban.
Bántják az erősek a gyengéket.
Ki kíváncsi erre?
Én sem mennék be - mert kurva sok hajléktalant kéne bántanom.
Nem bírom az igazságtalanságot !!!
anima
Bocsánat, de nem bírom az igazságtalanságot semmilyen szinten!
Desischado
@kripton: Bocsi, téves lájk! Magadról írtál?

@SystemError: Semmi baj, tökéletesen igazad van. Néha én is úgy káromkodnék, de nem megy. Van, mikor már nem bírja az ember cérnával, szóval add ki a mérged nyugodtan. És amúgy is egyetértek veled.
kripton
@bakcsubakka: Tudom, hogy jóval kezdtem ki. Egy nagypofájú, idegbajos lúzerrel, aki fenyeget ezerrel, de csak annyit tud.
Anyád! :-)))

Te jössz!
SystemError
@durbincs: Ezen vagy egy óráig agyaltál mi tréfike? :) Nem mondom, hogy vicces volt, de egy Bingó klubban már behugyált volna pár öreg...
advocat
És ez a polgári jómodor? Ezt tanítja a "polgári" párt? Bunkóland vagyunk! Tényleg szerencsétlen egy ország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.