Első körben Budapesten, majd országosan is egy hálózatba kötnék össze a térfigyelő kamerák felvételeit egy Pintér Sándor által benyújtott törvényjavaslat szerint, írja a Népszava.

Egyetlen hálózatba kapcsolnák az összes térfigyelő kamerát

Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a különböző térfigyelő kamerák nem alkotnak egységes hálózatot, nem figyeli őket élő ember, és sok helyen három nap után törlik a felvételeket. Ezen változtatna a belügyminiszter törvényjavaslata.

Ha a törvényt megszavazzák, akkor létrejönne egy nagy közös központi tárhely, ahová befutnának a közterület-felügyeletek térfigyelő kamerái, a BKK járműveinek kamerái, a BKK, mint közútkezelő kamerái, a rendőrség által üzemeltetett térfigyelők, a Magyar Közút kamerái és a bankok biztonsági kamerái.

(Index)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A "fölülről" megszervezett centralizált államot a központi hatalom terrorja jellemzi...pártállami diktatúra. Rohadjatok meg! https://uploads.disquscdn.com/images/343fd5f7...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
,,20..-ben a Boldogságra való puszta törekvés immár kevés, ha egyszer még az Életnél is több, a holtig tartó Ifjúság elidegeníthetetlen joga is mindenkinek megadatott. Ki bánja, ha közben a Szabadság és Egyenlőség hiú eszméi s megannyi más kacat - művészet, hit, az önmagáért valótudás - mind oda került, ahová való: a történelem szemétdombjára!

Mert aki mást, úgymond, többet akar - Istent, költészetet, jóságot, szabadságot, olykor a magány csendjét vagy épp a bűn katarzisát -, az nem akar mást, mint a boldogtalanságot.

Az efféle Vadembernek a Világellenőrök jóindulatú bölcsességgel kormányozott világállamában nincs helye. "
Aldous Huxley
Eladott Ország
A "fölülről" megszervezett centralizált államot a központi hatalom terrorja jellemzi...pártállami diktatúra. Rohadjatok meg! https://uploads.disquscdn.com/images/343fd5f7...
colibri
@Lepényleső: ez annál sokkal többről szól...!
colibri
Az egész fidess-vezérkart egyetlen hálózatba terelném, mondjuk Sorponkőhidára... az ott fogvatartottakat áthelyezném máshová és betelepíteném ezt szép díszes társaságot a helyükbe. Attól félek, kevés lenne a hely, de csak megférnének együtt. Nézhetnék egymást kamera nélkül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. March 23., 13:02
Lemarad a rájátszásról a Lakers
Itthon - 2019. March 23., 10:53
Kiderült Baló György temetésének időpontja
Sport - 2019. March 23., 11:35
Szeméremcsontját fájlalja Messi