Az ügyvédek közben várják a bírák reakcióját felhívásukra, amely szerint ne várják meg a bojkottot azért, mert embereket ítélnek el szegénységük miatt

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
mivel törvény bünteti a hajléktalanságot, amit tettek az már emberiesség elleni bűntettnek minősül...3 embernél sajnos több fog megfagyni. Még esetleges enyhébb tél esetén is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
mivel törvény bünteti a hajléktalanságot, amit tettek az már emberiesség elleni bűntettnek minősül...3 embernél sajnos több fog megfagyni. Még esetleges enyhébb tél esetén is.
namihami
"" Apa, kezdődik!""---miként ezt már néhány kommentben próbáltam jelezni.
(Bár tévedtem volna.)
bencemacska
@Commenter: ma, 12:09
A három ember 1 hét alatt, nagyon-nagyon sok. Főleg, ha hozzátesszük, hogy nem volt még éjszaka sem 0C fok alatt a hőmérséklet!
Az állam törvénnyel és rendőri segítséggel tesz utcára családokat. Az utcán élni viszont az államot megtestesítő qurmány szerint BŰN. A kilakoltatott vagy az utcán él, vagy öngyilkos lesz! Mindkettő BŰN. És erre a kormány törvénnyel és rendőri fizikai erőszakkal kényszeríti az embereket!
Akkor ki a VALÓDI BŰNÖS???
Commenter
@bencemacska: miközben arról nyígnak ezek a nagy keresztények hogy szüljetek meg fogy a magyar az emberek az utcán fagynak meg, már most. Ennyit ér 3 emberélet ennek a kormánynak a szemében. A polgármestereteket Karácsony Gergelyt folyamtosan támadták azzal hogy migránsokat akar! (abszurd) a laktanyákba telepíteni, holott arra is tett javaslatot hogy a laktanyák segítségével a hajléktalanokat is meg lehetne védeni a megfagyástól ha már ezek az épületek és egyéb kihasználatlan épületek is üresen állnak. A kormánynak esetleg vmi másra kellenek a laktanyák ha már így nekiestek a honvédség fejlesztésének és a fegyverkezésnek? Ne legyen igazam...
teuton
Nemetorszagnak 8,5ször annyi lakosa van, mint MO-nak. Hidegebb is van, de idaig meg senki nem fagyott meg sem az utcan, sem a SAJAT LAKSABAN! A korabbi evekben is mindig több volt a fagyhalal MO-on, mint NO-ban... Vajon miert???
bencemacska
@teuton: ma, 12:43
Mert nincs orbánjuk, viszont van Merkelük!!!
kokopelli
@teuton: Mert a nagyvárosok éjszakai őrjáratai működnek!Jól berendezett "mentő-
transzporterek",civil alapítványok ellátó kisbuszaik,ill. a "yard" ami összeköttetésben
áll mindezekkel!Sok-sok éve működik éspedig sikerrel!Sokszor előfordul,hogy az éj-
szakai szállásokat felkeresni nem akarók meleg takarókat és valami szeszmentes in-
ni valót kapnak a kaja mellé! Az igazi civil szervezetek ilyenek,ha megszervezik őket!
mackoka46
Orbánc a csülökképű hímringyó, aki a bugyuták királya most boldog, mert 3 személy már nem mutatja kurmányzása nagyságát.
kokopelli
@kokopelli: kiegészítés! önkéntes alapon "daktarik és nővérkék" nyujtanak
segítséget az olyan buszokban! Vagy sikerül, vagy ha nem,akkor irány a kórház!
kripton
@Commenter: Grat! Sikerült alulmúlni az edddigi aljassági csúcsotokat!.

" törvény bünteti a hajléktalanságot, amit tettek az már emberiesség elleni bűntettnek minősül"

1. A törvény nem ahajléktalanságot bünteti, hanem a közterületen történő életvitelt.
2 . Ezen az alapol emberiség elleni bűntettet követ el mindenki, aki nem fogad be és nem tart el legalább egy hajléktalant. Ha nem itt dobogtatnátok azt a fenenagy szíveteket, hanem ezt tennétek, senki nem fagyna meg. De ti hagytok embereket az utcán megfagyni.
ÁLSZENT GYILKOSOK VAGYTOK!!!
kripton
@teuton: "A korabbi evekben is mindig több volt a fagyhalal MO-on, mint NO-ban"

Ne mondd! Gyurcsótány alatt is???
teuton
@kripton: A stilus maga az ember. Ilyen csotanyokkal nem kommunikalok! Egyebkent pedig utabanezhetsz a statisztikakban, bar tudom, hogy a birkak csak begetni tudnak, de olvasni nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.