Az egyetem a hiba javítását kéri. Az MTI hétfőn a „Magyar hálózatok sikere az Európai Unió egyik legrangosabb alapkutatási pályázatán” címmel adta ki a Magyar Tudományos Akadémia közleményét, miszerint Lovász László, Barabási Albert-László és a cseh Jaroslav Nesetril vezetésével hatéves kutatási program indulhat azért, hogy jobban megértsük a bennünket körülvevő nagy hálózatokat. Csak éppen a CEU-t valahogy kihagyták a hírből. A győztes projekt olyan kategóriában született, amely még az EU-ban legrangosabbnak számító alapkutatási pályázatok között is kiemelkedő: ez az úgynevezett ERC szinergia-pályázat (ERC Synergy Grant). Az MTI is leközölte ugyanezt ha hír, csak éppen a CEU említése nélkül.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Egy magyar kormány szócső ennyire pitiáner nem lehet. Csak saját magáról és kormányáról állít ki bizonyítványt az MTI
Azok, akik egyetemi - sokak amerikai - diplomájukat a CEU-n szerezték, Soros jóvoltából ingyen!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Én viszont azt mondanám, hogy a CEU inkább legyen arra büszke, hogy az MTA-val és a honu oktatással nem került egy lapra.
Maholnap az aki tanulni és nem érvényesülni szeretne, az kint kezdi a tanulmányait. A honi oktatás pedig egyre inkább a Fidesz által szponzorált Fidesz egyetem szinvonalára süllyed le. Saját káderképző-a saját igényeik (annyi amennyi) és a hűségeskü elvárása szerint.
bencemacska
@namihami: ma,12:29
Ez nem oktatási, hanem kutatási téma, és EU pályázata volt a 3 tudósnak és intézményének! Ha hírt ad valaki róla, akkor ILLIk megnevezni a tudósok mellett a munkahelyüket IS. /Nem kettőt, hanem hármat!
Ezek még hazudni is csak otrombán tudnak!
namihami
@bencemacska: Attól még az általam ídtak semmit nem vesztettek aktualitásukból. A honi oktatás szinvonala, a Fidesz egyre erősödő tevékenysége révén, fokozatosan csúszik lefele. Ez is a cél, minél cseplinebb (Modern idők) dolgozók élnek alattuk, annál egyszerűbb uralkodni rajtuk. És az oktatás statisztika
namihami
Bocs : tehát:
az oktatás statisztikája ezf fényesen igazolja. Minél ostobább, annál cselédebb...
bencemacska
@namihami: Egyetértek a megjegyzéseddel, csak a pitiánerséget és a tudomány helyzetét szerettem volna hangsúlyozni!
Sámannus
Szegényeknek megerőltető ha a köpcöst magasztalni kell úgy belefáradnak, hogy nem csoda ha hibáznak.Muhhhahhha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.