A Borsod Online készített interjút dr. Nagy Gáborral, a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályának vezetőjével, az „Elveszett (kiüresedett) gyermekkor” című konferencia előtt. Az orvos elmondta, hogy „öt évvel ezelőtt a szülések 5,3 tizedénél volt az anya 18 évnél fiatalabb, tavaly ez a szám 7,3-ra emelkedett”. Nagy Gábor a helyzetet illusztrálandó elmesélt egy történet a lapnak, amelybenegy 14-15 éves kislány a szülés után azzal kéredzkedett ki a szülészetről, hogy szeretne kimenni babázni. „Mindenki azt hitte, a saját kisbabáját akarja látni, de kiderült, nem erről van szó. A kislány játszani akart, játékbabával.”Nagy Gábor szerint az is előfordul, hogy az anya még a 14. életévét sem töltötte be a szüléskor, és ez már felveti a bűncselekmény lehetőségét is. Ugyanis, ha 12 év alatti lány esik teherbe, az mindenképpen erőszakos nemi közösülésnek minősül, viszont 12 és 14 év között, ha a szülő engedi, akkor lehetséges a szexuális együttlét.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Sajnos a gyerek szülte gyereket is az államnak kell fölnevelni. Előre látható, hogy mi lesz a baba sorsa. Gyermekotthon, majd nevelőintézet, innen a fiatalkoruak börtöne. vagy marad a családi nyomor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.