Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.

A kormányfő kiemelte: a nemzetek tisztelték egymás jogait, védték polgáraik érdekeit, jól tudtak együttműködni, és közösen részesültek a béke, a gyarapodás és a biztonság áldásaiban. Európa más, mint a többi kontinens, Európa a nemzetek hazája, és nem olvasztótégely – fogalmazott.

Orbán Viktor hangsúlyozta:

Európát nem az öntudatos nemzetek, hanem a birodalomépítési kísérletek vitték tévutakra.

A birodalomépítési kísérletek és kísérletezők felelősek a huszadik századi szörnyű háborúkért, a tengernyi szenvedésért és a virágzó Európa többszöri feldúlásáért is – emlékeztetett.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az MTI tudósítása szerint NEM VESZTETTEM SEMMIT, mivel a kütyüt lehallkítva, csak a "csuti" SZÁJHŐS testbeszédét nézegettem, az öntelt bevonulásától addig, míg fel nem olvasta, na nem a PUPÁK, belőle fakadó mondandóját!
.
Megosztom azt, hogy nekem a RÖVIDLÁTÁSOMAT, 6,5 dioptriáról, a legapróbb betűket is látva, hasonló le-, fel, jobbra, balra (a fel-t kihagyta) mozgatással, szemideg mozgatással, behunyt szempillával javítottam meg, amelyet nem 10 percig, legalább naponta 3x8 kell elvégezni.
.
Nagyot lendített anyagi helyzetemen, mivel nincs szükségem PÁPASZEMRE!
.
Közben megtekintettem másik kütyün Gyurcsány Ferenc miniszterelnök megemlékezését arról, hogy HÉT ÉVES LETT a DK, és az 56-ról méltó megemlékezését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.