A Bem téri ellenzéki demonstráción jelentették be, hogy este hét órától a köztévé stúdiója előtt folytatják a megmozdulást.

A Bem téren tartott ellenzéki tüntetésen (ahol a pártok mellett független, vagy párt nélküli politikusok, városvezetők és civilek is felszólaltak) Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is felszólalt – olvasható a Mérce élő tudósításában.

Hét órától a köztévé előtt tüntetnek Hadházyék a "néphülyítés" ellen

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy a demonstráció résztvevőinek bejelentette, hogy este 7 órától az MTVA Kunigunda utcai székháza elé újabb tüntetést jelentettek be, melyen a "néphülyítés" ellen kívánnak tiltakozni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
A néphülyítés förtelmesebb, mint a nyomorunk.
Commenter
Márky Zay Péter pedig ezeket is mondta:
A hatalom csak az erőből ért. Majd, ha forradalmárok rángatják ki őket a limuzinjukból, forradalmárok találják meg az aranyvécékeféjüket, akkor van esély. De amíg nem gyűlnek össze százezrek az utcán, addig folytatni fogja a hatalom.

Márki-Zay felidézi Nagy Imre szavait:

Csapataink harcban állnak!

Majd hozzáteszi, hogy mindenkire szükség van, akinek elérte az ingerküszöbét az, ami ma folyik.

Velünk van Európa és velünk van a jóisten is.

Köszönet a szavaiért és a bátorságáért is.
TASzSz
@mackoka46: ... s ennek nagy mestere Hadházy!
csipetke
Gyerekkoromban,mikor a birkákat hajtották ki a határba,a kos nyakába kötötték a kolompot,a többi birka ment utána.Itt most orbán a vezérkos,és a kolomp az istentelensok lopás-csalás-hazugsághalmazok.Az emberek túl lassan jönnek rá,hogy rossz kolomp után mennek,de azért már a fidesz-fanok közül is nagyon sokan rájöttek,hogy keményen át lettek vágva.Sajnos kevés olyan ember van,mint MZP,és Hadházy,ráadásul a fidesz mindkettejüket igyekezett/igyekszik ellehetetleníteni ilyen-olyan hazugságokkal.Mindkettejük mögé odaállnának az emberek,ha sikerülne összeszedni őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.