A Jobbik már a Kunigunda úton van, ahol az MTVA székháza van. Hadházy Ákosék is oda tartanak. Figyelem! Olvasónk jelezte, hogy nagy létszámmal elindult a készenléti rendőrség és a TEK a Kunigunda utcai tüntetés felé. Lassan a fél várost lezárják! A Kerepesi utat lezárták!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@kripton: Megnézném én azt a bátor embert, aki ki meri adni a tömegben tűzparancsot ! Ez nyilván vicc.
Desischado
Fosnak a nemzethy "urak" és féljenek is! Egyszer elszakad a húr, az biztos! De a vérontástól mentsen meg minket az ég!
kripton
@justhpeter: Nem vicc. Szabályzat. Túl nagy a szád. De teleraknád a gatyót ha csak meghallanád hogy rádrántják a fegyvert.
Fotelhős!
justhpeter
@kripton: Ja. 65 évesen, két év sorkatonaság és 25 év fegyveres szolgálat után. Mit tegyek ? Már csak olyan beszari típus vagyok. Magam alá piszkítok, ha rámrántanak.
kripton
@justhpeter: Korunk, múltunk nagyjából azonos.
Nagy pénzben ne fogadj rá hogy nem! Rántottak rád élesben fegyvert? Rám igen. Nem szartam be - nem vagyok az a típus -, de úgy álltam, illetve ültem meg a kerítés tetején, mint a bronz Kiskirálylány a Dunakorzón.
Nagyot üt ám a gondolat, hogy a következő pillanatban esetleg már egy csak halom élettelen hústömeg vagy, és az is elég hozzá, hogy megremegjen az az ujj a ravaszon!
justhpeter
Erre nyugodtan fogadhatok. Megtörténhet, hogy nem élem túl, de hogy be nem szarok előtte, az biztos. Amúgy sem vagyok egy kapkodó, ideges típus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.