A Jobbik már a Kunigunda úton van, ahol az MTVA székháza van. Hadházy Ákosék is oda tartanak. Figyelem! Olvasónk jelezte, hogy nagy létszámmal elindult a készenléti rendőrség és a TEK a Kunigunda utcai tüntetés felé. Lassan a fél várost lezárják! A Kerepesi utat lezárták!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Persze,most fosnak fideszéknél,de fossanak is.
Commenter
Most akkor nem fog ugye égni a székház vagy Hadházyék ellen bevetik a TEK-et és a focihuligánokat is? Ne adja az Isten...
Nessy
jaj ne! Remélem nem akad egyetlen barom sem, aki elsüti a fegyvert, mint anno a Rádió előtt! Az volt a szikra, ami lángra lobbantotta a forradalom tüzét. Pedig nem is volt szó szervezett vonulásról, hanem mondta Hadházy, hogy HÉV és onnan kb 1 km séta! Tényleg kint van Isten háta mögött 1 km-re!
Nessy
@staro2: hacsak a navi nem a Dunába viszi őket!
Commenter
@Nessy: a Jobbik színtiszta provokátor, a nagylétszámú készenléti rendőrség nagyobb aggodalomra ad okot mint a TEK Nagy Imreé volt a végső szó MZP által?! Most akkor a történelem ismétli majd önmagát?
Nessy
@Commenter: Remélem nem! Arról nem volt szó, hogy a Jobbik már ott van. Itt a Bem téren nem sok rendőr volt, a szokásos létszámhoz képest. Ott a villamos felöli oldalon talán ha kettőt láttam. A Fő utca felől állítólag többen voltak. Lehet, hogy az Orbán beszéd után jöttek át? A fene se kereste őket.
Commenter
@Nessy:én is remélem hogy nem, de azt is tudom és ov mondta is hogy ő mindent megtorol a választások után. El tudom képzelni hogy most már akár Nagy Imre szavait is. A Bem téri ellenzéken.
justhpeter
A TEK egy tömeggel szemben max. a röhejt tudja növelni.
Nessy
@Commenter: Lehet, hogy megint győzött a lustaságom? 1956-ban sem mentem át a rádióhoz a Bem térről. Mondtam, hogy messze van. Most meg végképp nem mentem sehova, miután a HÉV-re már évek óta nem tudok felszállni a magas lépcsők miatt. Jó volt nekem az alacsony padlós 19-s villamos, ami hazavitt.
Provokátor meg mindenhol előfordul, csak pénz kérdés! Ez a félő!
Nessy
@justhpeter: Ne légy ebben biztos! A fegyver náluk van!
Commenter
@Nessy: Örülök, hogy épségben hazaértél és megtisztelő, hogy virtuális ismerősöm vagy.
Commenter
@justhpeter: azt se felejtsd azért el hogy a TEK erőből teper és tapos izomagyak, a helyzet máris más ha a rendőrség (egy része) átáll a tüntetők oldalára...
cikicakk55
@Commenter: Az lenne a jó,ha a rendőrség átállna a tüntetőkhöz.Akkor a TEK lószart sem érne,mert tűzerő mind a két félnél van. Fogadni merek,hogy Orbán valamelyik földalatti bunkerből lesi a fejleményeket! Ilyenkor egy igazi hadvezér a csapata élére áll,nem lebújik a föld alá. Jól megnézzük Orbán már évek óta nem mer az emberek közé bemenni. A rádióban mer beszélni és a parlamentben. Amennyiben meg valahol nyílt helyen kell beszélnie,ott a környező összes utcát lezárják. Emlékszem mikor Hódmezővásárhelyen volt,akkora kerülővel tudtam haza menni,pedig 5 percre lakom Lázáréktól.A fél város már délelőtt lezárták,pedig csak délután,majdnem este ért ide.
Commenter
@cikicakk55: véget is ért úgy tűnik, Hadházyék elmentek és azt ígérték hogy folytatják hát hosszú küzdelem lesz, mert ha csatlakozunk is az EU Ügyészséghez ez a rendszer nem egyik napról a másikra fog bedőlni. A Jobbik tart a Lendvay u- ba..
Commenter
@cikicakk55: Fogadni merek,hogy Orbán valamelyik földalatti bunkerből lesi a fejleményeket! Tényleg ez nem is olyan lehetetlen. Ha maga lépne le az lenne a legjobb...
justhpeter
@Nessy: @Commenter: Nyugi !
1) Ezres tömegben nincs az a bátor teklegény, aki fegyvert merne használni.
2) Ha a tömeg szorosan körbefogja a teklegényt, annak is örülni fog, ha élve kijön onnan.
Commenter
@justhpeter: ezekért vért ne... de köszi a nyugtatást. Még bármi történhet...hosszú az éjjel...
kripton
@justhpeter: Jár a szád, de fogalmad sincs mit beszélsz. Fegyvert használni csak parancsra lehet. ha viszont az megkapják, akkor KÖTELESEK azt telejesíteni.
Körbeállni csak akkor lehet őket, ha elsöprő fölényben van a tömeg, és nincs erősítés. Akkor jön a SÜN, a paprikaspray, végső esetben a tűzparancs.
justhpeter
@kripton: Megnézném én azt a bátor embert, aki ki meri adni a tömegben tűzparancsot ! Ez nyilván vicc.
Desischado
Fosnak a nemzethy "urak" és féljenek is! Egyszer elszakad a húr, az biztos! De a vérontástól mentsen meg minket az ég!
kripton
@justhpeter: Nem vicc. Szabályzat. Túl nagy a szád. De teleraknád a gatyót ha csak meghallanád hogy rádrántják a fegyvert.
Fotelhős!
justhpeter
@kripton: Ja. 65 évesen, két év sorkatonaság és 25 év fegyveres szolgálat után. Mit tegyek ? Már csak olyan beszari típus vagyok. Magam alá piszkítok, ha rámrántanak.
kripton
@justhpeter: Korunk, múltunk nagyjából azonos.
Nagy pénzben ne fogadj rá hogy nem! Rántottak rád élesben fegyvert? Rám igen. Nem szartam be - nem vagyok az a típus -, de úgy álltam, illetve ültem meg a kerítés tetején, mint a bronz Kiskirálylány a Dunakorzón.
Nagyot üt ám a gondolat, hogy a következő pillanatban esetleg már egy csak halom élettelen hústömeg vagy, és az is elég hozzá, hogy megremegjen az az ujj a ravaszon!
justhpeter
Erre nyugodtan fogadhatok. Megtörténhet, hogy nem élem túl, de hogy be nem szarok előtte, az biztos. Amúgy sem vagyok egy kapkodó, ideges típus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.