Mintegy 50-60 ember tüntetett a Fidesz-székháznál, a rendőrök körbevették őket és igazoltatni kezdtek. A tüntetők nem adják át az iratokat, a rendőrök egy idő után megunták a dolgot és levonultak.

Az Index élő közvetítése szerint 50-60 jobbikos tüntetett a Fidesz Lendvay utcai székházánál, az épületet egy-két tojással is megdobálták.

Igazoltatták a jobbikos tüntetőket a Fidesz-székháznál

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A rendőrség erre körbevette a csoportot és mindenkit igazoltatni akartak, ám a tüntetők megtagadták az iratokat átadását. Több parlamenti képviselő is próbálta megtudni, hogy milyen bűncselekmény miatt kell az igazoltatás, de ezt nem árulták el nekik.

A rendőrség egy idő után megunhatta a dolgot, mert a csoport körüli zárást feloszlatták, a Fidesz-székházat viszont ugyanúgy védik.

Végül a tüntetők is szétszéledtek, a Mérce cikke szerint viszont akit a rendőrök korábban igazoltattak, azok ellen szabálysértési eljárást indítottak.

A Mérce élő videóval jelentkezett a helyszínről:

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Má megint a hatalom seggében vannak ! Ha a polgár jogait sértik és a rendőrökhöz fordul, vastagon sz@rnak a polgárra és a jogra.
Pálinkás Pál
@Pegero: Hát nyomi,az a baj hogy gyurcsány nem adta ki a tűzparancsot akkor!!!
Gauntlet
Tiszta pártállami idők, jöhet vissza a szamizdat meg a röplapozás, a Kádár kolbászban meg csak a nevét kell lecserélni. Jól mondta Hofi úr: régebben azt mondták: hallgass, ma még azt: kuss!
Pálinkás Pál
@Pegero: És a székház felgyujtását,kocsiborogatást miért nem linkeled ide??? Ott a tévénél kellett volna rendet tenni..és utána életfogyt a "szervezőknek"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.