Ismét magyar állampolgárságukat igazoló dokumentumot kaptak határon túl élő magyarok a városházán, erről Farkas Éva Erzsébet tett közzé posztot közösségi oldalán. – 2010-ben az Országgyűlés elsöprő többséggel szavazta meg, hogy egyszerűsített honosítási eljárással kaphassanak magyar állampolgárságot a határon túl élő magyarok. 2014 októbere óta Makón számos alkalommal került sor a magyar állampolgárságot igazoló dokumentumok átadására. – írja Facebook posztjában Makó polgármestere. Farkas Éva Erzsébet hozzátette: meggyőződése, hogy a határon túl élő magyarok magyar állampolgárrá válása mérföldkő Szent István nemzetsége egyesítésének. A polgármester kiemelte, hálával tölti el, hogy Weszelyné Véghseő Henriett képviselőtársammal közösen újabb polgártársainkat köszönthették a városban.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor figyeljetek, Nagyvárad mellett van egy hatalmas szemétbánya, egy közepes városnyi területű, oda is jártam gépeket javítani, mert a bolgároktól vettek oda nagy ballonos kerekű darázs derekú gépeket a szemét túrására, ott mondta egy kiköpött cigány faszi, aki csak pipázott, ő volt a mórék góréja (igaz írni se tudott, mindig egy tizenéves forma gyerek írta alá a munkalapot) ha lehet akkor ők magyarok lesznek, a spinék ilyen öltözetben guberáltak ott, mint ez a spiné itt a képen, meg a purdék úgy 3 éves kortól !!!
Hát ezek a fütyisz szavazói, nekik mindegy valami leesik a szavazásért a hátrányokat ők nem érzik csak mink !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Megkerdezhetem, hogy mi a f@szra??? Milyen apropos-bol? Nem szegyellik a pofajukat?
lampa laz
Na ilyen migráncsok kellenek ide, India lassan irigykedve néz ránk, vagy éppen büszkén...
karma1
@lampa laz: Ez azert erdekes, mert posvanyoson mar nem kellettek az ottani magyar ciganyok, mar nem emlekszem, hol olvastam a cikket, de mar ott is besoroljak, hogy ki az igazi magyar (szekely). Ha ciganykent szulettel Erdelyben, akkor maradj inkabb roman... Ennyit tud ez a tetves rasszista naci...
lampa laz
@karma1: A fenti fotón az öltözéke alapján nem egy székely népviseletbe öltözött igaz magyart látok, bár már romlik a látásom, mégis inkább egy újabb, rohadt krumlin megvehető fidesz szavazóra tippelek. Orbán szereti ezeket, mert egyrészt a fajtája, másrészt mert olcsók.
karma1
@lampa laz: Hat szavazatvasarlaskor valoban rajuk kell a legkevesebbet kolteni, de 4 even keresztul azert csak-csak ok jelentik a legnagyobb problemat is ovinak, es a farkasflori gyerek Erdelyre nem hat ki - igaz, a magyarorszagiakra se nagyon , mert szerintem mar bujkal eloluk is, amiota kiderult, hogy vegulis toluk csorta el az 1.6 milliardot...:o((((
lampa laz
@karma1: Idézek a magyar idők propaganda nyomtatványból,

"A ROMÁK IS A FIDESZ–KDNP JELÖLTJEIT FOGJÁK TÁMOGATNI
A migráció morális megítélésével kapcsolatban azonos elvi állásponton vannak a kormánypártok a Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesületével (CÖCE), a szervezet biztosította a Fidesz–KDNP-t elvi támogatásáról a jövő évi európai parlamenti (EP) és helyhatósági választáson."
Amíg ezeket a bandavezéreket orbán anyagilag tudja támogatni addig biztos lehet a szavazataikban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.